Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Hrvatska

Stipić: Skupili smo dovoljan broj potpisa za referendum!

- Tražimo da se trajno, ponavljam trajno, odustane od bilo kakvog izdvajanja pomoćnih i pratećih službi u bolnicama, školama i centrima socijalne skrbi - rekao je Stipić i dodao da je referendum potreban jer će se samo njime moći poništiti zakon.
17. lipnja 2014. u 17:44 8 komentara 406 prikaza
Željko Stipić
Foto: Marko Lukunić/PIXSELL

- Na današnji dan dosegnut ćemo brojku od 367.000 potpisa, i sve što skupimo idućih dana bit će višak potpisa potrebnih za referendum. Cilj smo ostvarili! - rekao je danas u Čakovcu predsjednik sindikata Preporod Željko Stipić, koji je odluku Vlade o uvođenju tzv. spin offa, nazvao neozbiljnom i zakašnjelom reakcijom.

- Tražimo da se trajno, ponavljam trajno, odustane od bilo kakvog izdvajanja pomoćnih i pratećih službi u bolnicama, školama i centrima socijalne skrbi - rekao je Stipić i dodao da je referendum potreban jer će se samo njime moći poništiti zakon. Izrazio je zadovoljstvo što upravo u Međimurskoj županiji može objaviti da je skupljen dovoljan broj potpisa, jer je u toj županiji sindikat Preporod najjači.

>> Protiv outsourcinga skupljeno više od 305.000 potpisa

Indira Levak
dodjela MAC nagrade
Srpski mediji raspisali se o Indiri: 'Pojavila se gotovo gola, sve oči su bile na njoj'
HS kožnu bolest
Hidradenitis suppurativa
Bolesnici koji imaju HS kožnu bolest često pate od depresije i anksioznosti, a najbitnije je bolest prepoznati na vrijeme
  • osica:

    E moj Stipiću, sad ćeš opet norati skupljati potpise protiv spina " Spin offa". Eto to ti je "autsourcing ala Opačić - čistaćice izlaze , šefovi ulaze i spin ide dalje. "

  • domar:

    Stipiću ti si naš Robin Hud zaštitnik sirotinje i najslabije plačenih radnikapozdrav iz Međimurja

  • 1995josip:

    Borba protiv socijalne neosjetljivosti stranke na vlasti SDP se nastavlja i dalje , jer ovo što nudi drugarica Milanka je podvala muda umjesto bubrega !!!!!! SDP i dalje gubi potporu i onih koji su greškom glasali za lažne socijaliste .