Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 181
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Petrina:

'Vlada nam nije dala ni lipe, a kamoli neki kredit. Nije ni čudo da je zemlja podijeljena mržnjom'

27.10.2015., Primosten - Nositelj liste u IX. izbornoj jedinici, primostenski nacelnik Stipe Petrina.
Foto: Hrvoje Jelavic/PIXSELL
11.12.2015.
u 19:50

Jasno mi je koliko ima kretena u Hrvatskoj, ali ako se novinari koji se smatraju ozbiljnim usude napisati da je Vlada RH dala i jednu lipu općini Primošten, a kamoli neki kredit, onda nije ni čudo da je ova zemlja podijeljena mržnjom, napisao je na Facebooku Stipe Petrina

Primoštenski načelnik Stipe Petrina "poludio" je zbog natpisa u medijima nakon što je Vlada jučer njegovoj općini dala suglasnost za kreditno zaduženje.

Preko svog Facebook profila poručio je kako Vlada njegovoj općini nije dala ni lipe, a kamoli kredit.

U svom stilu, Petrina nije poštedio nikoga.

– Jasno mi je koliko ima kretena u Hrvatskoj, ali ako se novinari koji se smatraju ozbiljnim usude napisati da je Vlada RH dala i jednu lipu općini Primošten, a kamoli neki kredit, onda nije ni čudo da je ova zemlja podijeljena mržnjom. Činjenica je da ti mogu oprostiti sve osim uspjeha – napisao je Petrina.

Kaže kako je u cijeloj priči pozitivno jedino što se "lagano rješavamo ljudi koji su se krili iza lažnih profila ili glumili da su normalni".

Zamolio je sve svoje "prijatelje" koji misle kako je Vlada bilo što dala općini Primošten da se sami obrišu s njegove liste prijatelja ili da ga čak blokiraju.

Naime, Vlada je na jučerašnjoj sjednici, sukladno zakonu, dala suglasnost Gradu Zagrebu i općini Primošten za kreditna zaduženja. Zagreb je dobio suglasnost za kredit od 190 milijuna kuna za financiranje izgradnje školskih, zdravstvenih i sportskih objekata te gradnju cesta. Primošten je dobio suglasnost za zaduženje od 10 milijuna kuna za nastavak izgradnje Trga Ive Šarića i Ulice bana Josipa Jelačića, izgradnju spomenika Gospe od Loreta te gradnju doma za stare i nemoćne.

 

jasno mi je koliko ima KRETENA u Hrvatskoj ali da se novinari koji se smatraju OZBILJNIM usude napisati da je Vlada RH...

Posted by Stipe Petrina on Friday, December 11, 2015

>> Petrina: Petrov je jedan čovjek ujutro. Onda se izgubi i vrati kao sasvim drugi čovjek

Komentara 82

Avatar vitez
vitez
20:00 11.12.2015.

Ha, ha Petrina izrastao ti nos kao u Pinokija. Petrina izjavi u kamere da to stoji već dvije godine na Vladi, a naši mediji HTV,RTL, NOVTV uopće ne spominju i ne postavljaju pitanje kako to d a baš sada tehnička Vlada to odrađuje. USKOK što čekaš na javnu političku korupciju???U zatvor Petrinu i Milanovića i komplet korumpiranu Vladu RH!

MO
mobitel20
20:00 11.12.2015.

Mene ce banirati ako bih ovom Petrini-kerumu rekao sto ga spada...kao i prije Kerum radi budal.ama sve oko sebe. Pa dugovi opcina i gradova ulaze u ukupno zaduzenje drzave,zato i postoji institut odobravanja...ako se dalo njemu, drugima nije...jer je kao,dosegnutt limit... Zato, SDrPova damo noci, dosta te je vise !

ZE
Zemuncevic
20:08 11.12.2015.

Je li ti to nagrada za Primosten ili tebi u DZEP od MILANCETA zato sto si dao MANDAT SDP-u,JUDO????Necete dugo varati Hrvate!!!!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije