Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stipe Petrina:

'Moguće je da iza Petrova stoje dalmatinski biskupi'

Stipe Petrina
Foto: Anto Magzan/Pixsell
07.12.2015.
u 22:52

"Ekscese radim namjerno. S kurvom kurvanjski, s gospođom gospodski"

Stipe Petrina u razgovoru za Dalmacija News objasnio je zašto se javno opredijelio za koaliciju Hrvatska raste. Optužio je predsjednicu Kolindu Grabar-Kitarović za "bezobrazno ponašanje".

– Opredijelio sam se jer me iziritirala predsjednica svojim bezobraznim ponašanjem. Prvo me zove da dođem u Zagreb, ja napravim "milijun kilometara" i onda me drži u uredu minutu i pol. Sve ono što je tražila od mene mogla je poslati e-mailom. Ja bih na pitanja odgovorio, ne bih trebao dolaziti iz Primoštena u Zagreb. Zbog minute i pol u Zagrebu sjeb*** sam dvije tisuće kuna! – rekao je Petrina.

Živopisni načelnik Primoštena i bivši Mostovac dotaknuo se i šefa Mosta Bože Petrova.

– Božo Petrov smatra da su svi Hrvati njegovi pacijenti. Na kraju će njemu trebati psihijatar – rekao je Petrina.

Petrina je večeras gostovao u emisiji 2U9, urednika i voditelja Romana Bolkovića, na čije je inzistiranje rekao da je moguće da je Most dobrim dijelom projekt dalmatinskih biskupa.

- Moguće da iza Petrova stoje dalmatinski biskupi, ali ne vjerujem da su dalmatinski biskupi toliko zalupani da bi se u to upustili. A opet, nisu sve istine za sve uši. Da, moguće je da su iza Petrova biskupi Dalmacije - rekao je Petrina.

O Prgometu i susretu s Milanovićem je kazao:

- Ne vjerujem ni da je Prgomet bio na rušenju Karamarka. Ja sam dosta impulzivno reagirao na Prgometa, no na kraju se ispostavilo da je to dogovor njih trojice, Prgometa, Petrova i Lovrinčevića, a Prgometa su prevarili.

Bolković je Petrinu pitao je li u trenutku formiranja Mosta znao da utjecaj na Most imaju ljudi poput poduzetnika Branka Roglića, "prijatelja Mesića i Kučana, koji je sličnu ulogu odigrao i u Sloveniji, s Cerarom, pa je sada i u Hrvatsko angažiran na ovom projektu".

- Roglića nisam nikada vidio ni čuo. Jasno je da iza tog projekta stoji moćna snaga. Nije bilo ni trena da je financijski štekalo. Da, to isto učinili su u Sloveniji s Cerarom.

Radite ekscese namjerno ili puknete, pitao ga je Bolković. 

- Radim namjerno. S kurvom kurvanjski, s gospođom gospodski. Ni za jedan svoj eksces ne žalim. Hrvatska se pretvara u septičku jamu. Oni koji ju vode su krupniji primjerci koji plivaju u toj jami - rekao je Petrina.

- Ja sam ultranacionalno desno ako su nacionalni interesi ugroženi, a ultralijevo ću biti ako su socijalna prava ugrožena. To je pravaštvo koje Ante Starčević zastupa. Gospodina Prgometa nisam do izborne noći vidio. Tako vam je bilo u HDZ-u devedesetih - komentirao je također Petrina.

Petrina je također rekao da Petrov nije slobodan čovjek.

- Birači su vas nagradili do neba. Ako ste već dobili mandate, što još hoćete? 

>> 'Vjerujem da ćemo formirati Sabor i Vladu, potporu će nam dati i Petrina'

>> 'Nitko nema potrebnu većinu. Novi krug konzultacija početkom sljedećeg tjedna'

Komentara 277

Avatar Pravedni tetrijeb
Pravedni tetrijeb
19:34 07.12.2015.

nadam se da će biti novi izbori..... nakon kojih tebe, Prgometa i sličnih likova zbog kojih politika ima sinonim da je 'k_ _ va'.... više neće biti u saboru. Pljuc.

Avatar jwayne
jwayne
19:39 07.12.2015.

Petrina nećeš preći prag na novim izborima!!

PU
Pukovnik10
19:34 07.12.2015.

jesi li se ikada upitao smetaš li ti nama.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije