Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 12
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'JE LI MU DALA SMJERNICE ZA NOVU VLADU'

Stipe Petrina: Tražim da se predsjednica javno očituje o čemu je u četiri oka razgovarala s Petrovim

most
Foto: Marko Prpić/Pixsell
1/2
29.11.2015.
u 12:49

Je li predsjednica RH Boži Petrovu dala smjernice za daljnje postupanje u vezi sastavljanje nove Vlade RH? Ostaje još niz otvorenih pitanja o ovom nezabilježenom incidentu u hrvatskoj političkoj praksi koji baca veliku sjenu na neutralnu ulogu predsjednice RH u procesu konzultacija oko sastavljanja nove Vlade RH.

Primoštenski gradonačelnik Stipe Petrina ponovno se oglasio na Facebooku. Piše da je u skladu sa jučerašnjim obećanjem na sastanku izabranih saborskih zastupnika Mosta i članova Nacionalnog vijeća Mosta, dao izjavu o sramotnom ponašanju predsjednice Kolinde Grabar Kitarović na konzultacijama za sastav nove Vlade. S njime je u delegaciji Mosta bio i Božo Petrov. 

"Sramotni postupak predsjednice RH je u tome što je nakon 15-ak minuta zatražila od nas trojice da napustimo sastanak jer ona "želi u četiri oka popričati sa gospodinom Božom". Još sramotnije je što su me njezini savjetnici uvjeravali da je takvo ponašanje uobičajeno!!!

Od predsjednice RH tražim u prvom redu da se javno očituje o čemu je u četiri oka razgovarala sa Božom Petrovim o sastavu nove vlade, a da ostatak delegacije Mosta to nije smio čuti!

Je li predsjednica RH Boži Petrovu dala smjernice za daljnje postupanje u vezi sastavljanje nove Vlade RH? Ostaje još niz otvorenih pitanja o ovom nezabilježenom incidentu u hrvatskoj političkoj praksi koji baca veliku sjenu na neutralnu ulogu predsjednice RH u procesu konzultacija oko sastavljanja nove Vlade RH.", napisao je Stipe Petrina. 

 

 

Dao sam u skladu sa svojim obečanjem od jučer na sastanku izabranih saborskih zastupnika MOSTA i NV MOSTA , izjavu za...

Posted by Stipe Petrina on Sunday, November 29, 2015

Komentara 197

HA
hajduk1966
13:01 29.11.2015.

Pa pitaj Petrova,stupa ste zar ne?

Avatar Oberstleutnant
Oberstleutnant
13:16 29.11.2015.

Stipe! Poštuj instituciju predsjednika republike! ups, kako i bi kad ni sam premijer istu ne postuje... sramota kud vodi ovo liberalno ljevicarenje!

Avatar mlijeko
mlijeko
13:08 29.11.2015.

Prenela je Petrovu da se pod hitno riješi Petrine....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije