Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SVE NA JEDNOM MJESTU
Povratak na članak

Interaktivna digitalna karta 'potres2020' koja će olakšati pomoć unesrećenima

Kako bi pomoć stigla što prije do onih kojima je najpotrebnija, Geodetski fakultet u Zagrebu i OpenStreetMaps izradili su posebnu aplikaciju za pomoć unesrećenima

Komentari 9

Avatar rubinet
rubinet
17:42 31.12.2020.

Čestitam stručnjacima s Geodetskog fakulteta na brzoj reakciji.

VL
NW
nwo2020
22:30 01.01.2021.

softver je od (africke) kompanije "ushahidi" i dostupna bezplatno na github-u jer je open source. vjecna hvala i slava domacoj inteligencije koja je uspjela instalirati na server i reklamirat se u medijama.

VL
Avatar Cokolinda
Cokolinda
03:57 01.01.2021.

Samo ako je nisu hdz domoljubi napravili???

VL
DA
darkokrei
18:31 31.12.2020.

Ako aplikacija ne pomaze naci posao u Njemackoj, Irskoj, Svedskoj, Austriji i sl. rekao bi da je, poput svega ostalog u ovoj kamenjarskoj prciji, tracenje vremena

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.