Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 164
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
muškarac u pritvoru

Stigao obdukcijski nalaz djevojčice (2) iz Srbije koju je očuh pretukao

Ilustracija policija u srbiji
M.M./ATAImages/PIXSELL/Ilustracija
24.03.2023.
u 16:45

Više javno tužiteljstvo u Zaječaru primilo je i vještačenje neuropsihijatrice koja je navela da je okrivljeni, u vrijeme izvršenja djela za koje se sumnjiči, bio je u stanju umjerene alkoholiziranosti

Dvogodišnja djevojčica iz Srbije preminula je nakon što ju je očuh pretukao, a danas je Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru dostavljen i obdukcijski nalaz. Za njezino ubojstvo osumnjičen je očuh koji se nalazi u pritvoru, dok je majka djevojčice puštena na slobodu.

Višem javnom tužiteljstvu u Zaječaru dostavljen je obdukcioni nalaz Instituta za sudsku medicinu u Nišu u kojem je, između ostalog, navedeno da je smrt djeteta nastupila uslijed nasilja, navodi Nova.rs.

"Smrt je nastupila uslijed nasilja te je nastala izravno zbog prestanka disanja i srčane aktivnosti, što je uzrokovano teškim ozljedama glave i oticanjem mozga. Kod djeteta su utvrđene i druge ozljede koje zajedno predstavljaju tešku tjelesnu ozljedu opasnu po život”, stoji u priopćenju.

Više javno tužiteljstvo u Zaječaru primilo je i vještačenje neuropsihijatrice dr. Mirjane Filimonović. Ona je u svom nalazu navela da je okrivljeni, u vrijeme izvršenja djela za koje se sumnjiči, bio je u stanju umjerene alkoholiziranosti. Točnije, 21. veljače u 14.30 sati izmjerena su mu 1,63 promila alkohola u krvi. 

VIDEO Filip Zavadlav na sudu: 'Pa ja ne znam talijanski! Otkud bih ja uopće znao govoriti talijanski?'

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije