Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 108
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POSLAO PORUKU
Povratak na članak

Stier triput ponovio da će alternativa u HDZ-u biti spremna

– Hrvatski građani jasno su nam rekli što očekuju. Našli su, kroz određene kandidate, kanal kako bi nam to rekli i na europskim i na predsjedničkim izborima.

Komentari 50

DU
Deleted user
13:05 15.01.2020.

...Štier je imao svoju političku šansu kao ministar vanjskih poslova na početku Plenkovićeve vlade. U toj ulozi kao takav pokazao se mlitav i nesposoban. Zato se nakon kratkog vremena oprostio ot te uloge. I dalje je djelovao politički u HDZ-u. Isto kao i Kovač. Obadva su luzeri ali sa svojim pristašama kako u HDZ-u tako i u građanstvu i to žele sada iskoristiti. Nevjerujem da će im uspjeti.

VL
Avatar nekakav
nekakav
12:49 15.01.2020.

njemu nije jasno da su birači rekli što misle o desnom krilu hdz-a, to su na eu izborima osjetili već neki. na ovim predsjedničkim treba uvažiti u prvom redu gafove kolinde, pa onda škoru, i tek na kraju zokija, ne sdp, jer zoki i sdp su ipak dvije različite priče. stier nema podršku članova hdz-a, hdz sa njim na čelu bi se spustio ispod 10% podrške. to znaju svi. nema hdz alternative plenkiju. to isto znaju svi. i čemu onda uopće najave za šefa stranke, od rojsa, stiera, kovača čak..?!

VL
Avatar southman
southman
13:52 15.01.2020.

Svatko ima pravo na kandidaturu ! I na poraz !

VL
NK
Najam krova
13:21 15.01.2020.

Plenky će pomesti tih nekoliko dešnjara tako da se više nikad neće javljati.

VL
AN
anthropos
12:48 15.01.2020.

samo da ode i Divjak...

VL
DU
Deleted user
14:18 15.01.2020.

Za mene kao promatrača sa strane unutarstranački hdz-ovi izbori će biti baš "fensi i stajliš", hehehe: piva/kokice, sjest u 1. red i uživati u predstavi. A onak usput ću navijati za Stiera... auf Wiederseehen...auf Wiederseheeeeen... po-gle-daj-te se-ma-fooor, po-gle-daj-te seee-ma-foooor!

VL
JB
Jandref_Briselionovič_Plenjinj
14:13 15.01.2020.

G. Ster, izbor pred vama je jasan: ili Plenković, Jandroković, Bačić lete van, ili letite svi skupa s vlasti. I o tome nema rasprave.

VL
Avatar Uikančina
Uikančina
13:22 15.01.2020.

Stier se ponaša kao da nije on taj koji je svojim postupcima omogućio Plenkoviću preuzimanje HDZ-a, a zatim i vlasti u RH.

VL
BE
beee
18:01 15.01.2020.

novi premijer bit će štier ili bero

VL
ŽO
žoržet
16:46 15.01.2020.

plenković je mlazni avion za svu tu ekipu koja bi ga, transparentno ili manje transparentno, rušila poradi vlastih 'ambicija' i ciljeva koji mahom nemaju baš nikakve veze s domoljubljem i demokracijom na koje se pozivaju, dapače. uključujući među njih i malo 'ispeglanijeg' stiera. nikad nisam i nikad neću iz posve subjektivnih i ponešto objektivnih razloga podržavati hdz, ali stvarno bi svakome trebalo biti jasno da je taj 'anemični plenky' najbolje što ta stranka u ovom trenutku ima. a svaki povratak karamarkovskih 'eksperata' bio bi prava katastrofa, ne samo za njih. jer je i za one kratke timek-tomekove smijurije od vlade stvarno puno previše (materijalne i nematerijalne) štete napravljeno, od javne televizije npr. pa dalje, dublje, šire...

VL
DA
danijelrukavina4
14:03 15.01.2020.

Znači, malo po malo se bistri voda u HDZ kanalizacionom sistemu ( nije ovo neka poruga, ovo je samo moja slika HDZ-a kao stranke koja je stvarno sve "gutala" - kao kanalizacija, i bistru vodu i blatnu vodu, i izrazito toksičnu vodu, sve može ). Već sada se može vidjeti nekoliko kandidata za izazivača aktualnom Plenkiju. To su Davor Ivo Štir ( Stier), kao "spitzen kandidat" izbavitelja Kovača, "akademika" Brkića, i još nekih nebitnih likova. Tu je i mladi Ressler, nećak od stare Sove, koji je izgleda također najavio svoju kandidaturu. Moguće da će se i akademik Brkić kandidirati, a moguće i Kovač. Akademik je prvi pitao kada će izbori. Ovo je tek početak, ja očekujem još najavljenih kandidatura. Od ovih kandidata, jedino bi Štir mogao koliko - toliko parirati, mislim intelektualno, ostali su, imam osjećaj, kao u češkom metrou na stanicama - "okončajte vystup a nastup, dweži se zaviraju" - znači na izlazu. Pa dosta su se i vozili. Uglavnom, biti će zanimljivo. Čitam po portalima, da bi akademik stao iza kandidature Kolinde. Znači i Koly bi mogla u utakmicu. Akademik je izgleda procijenio da kao kandidat za predsjednika bi bio "malo prekratak", ali se već vidi na nekoj drugoj "dužnosti", na palubi broda. Možda kao onaj mornar koji maše zastavicama na jarbolu. Ja sasvim sigurno očekujem i kandidaturu otočkog "graditelja", zatim jednog gradonačelnika, zatim "špic papka" ( kako bi to bilo efektan naslov "Špic papak kao spitzen kandidat" ).

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
13:49 15.01.2020.

Rekli su da ne zele Hdz, sa Stirom ili bez Stira. Stir je u Hdzu dulje od Plenkija, sto je uradio na promjeni?

VL
BA
bakulušić
16:53 15.01.2020.

Komsomolci udaraju minuse i misle da će na taj način uvjeriti puk da je HDZ još uvijek domoljubna stranka. Uzalud vam trud, svirači!

VL
Avatar Asterix
Asterix
14:09 15.01.2020.

Ni stila, ni garda. Karizma je SF.

VL
BA
bakulušić
15:08 15.01.2020.

Brod je torpediran i nepopravljiv, spašavajte se i pošaljite narodu poruku da potraži drugu nadu. Sačuvajte obraze da možete izaći među ljude i s ljudima popiti kavu. Jedna priča dolazi kraju!

VL
SH
Stevo.Hasanbegovic
13:24 15.01.2020.

U hdzu je alternativa uvijek spremna jer se vjerodostojno odriču onih kojima su se klanjali.

VL
DU
Deleted user
13:18 15.01.2020.

Hdz mora raspisati prijevremene parlamentarne izbore i nakon njih koalirati sa Skorom i ostalim desnim opcijama. Inace ce SDP doci na vlast. Unutarstranacke probleme neka rijesavaju kako hoce.

VL
CH
chanchir
12:51 15.01.2020.

TRi puta reka???Jedan put se rece coviku,dva puta tovaru,a HDZejcima izgleda tri...

VL
Avatar Strangethedreamer
Strangethedreamer
12:50 15.01.2020.

Osnuje li Škoro 3. put i bude izgledalo dobro (s obzirom na sadržaj i ekipu) HDZ, pa i sa Stierom za kormilom, neće vratiti niti 5%

VL
DU
Deleted user
12:44 15.01.2020.

I sad se nada da će se Škorini glasači vratiti njemu, tj. HDZ-u kada će on postati predsjednik...vidjet ćemo.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.