Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 119
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Zlostavljanje u domu
Povratak na članak

Štićenika (14) dječjeg doma silovali, drogirali i nasilno tetovirali

Prema navodima nesretnog mladića, nekolicina 'starijih domaša', osim seksualnog zlostavljanja, u nekoliko navrata nasilno su ga na više mjesta po tijelu tetovirali iglom i tintom

Komentari 9

Avatar Ironman0105
Ironman0105
16:22 25.12.2014.

Kako je "odreagirala"? Je li odmah dala uhapsiti osumnjicene i zatrazila da im se sudi kao odraslima?

VL
SA
samoborka
16:38 25.12.2014.

ti domovi za nezbrinutu djecu su pakao. Rijetka su ta djeca koja tamo odrastu u normalne i ispravne osobe. Stalno se proziva zene koje izvrse abortus, ali se uopce ni ne spominje sve one majke (i oceve, ali vecinom samo majke) koje iza poroda napuste svoju djecu i prepuste ih na milost i nemilost ovom bezdusnom Svijetu, izlozene vjetrometini zivota i raznih gadova, bez ljubavi i bez zastite. Da, Neka od te djece zavrse u rukama dobrih posvojitelja, ali najveci dio ih ostaje u tim domovima skroz do punoljetnosti i odrasta bez ikakve ljubavi i ikoga svoga bliznjeg.

VL
PL
Pocza Ludmila
17:13 25.12.2014.

Užas. DOM, koji bi trebao biti Dom, je mjesto, koje te ubija kroz cijeli život. Jesu li odgajatelji primili plaću za sve mjesece. Bave li se djecom, kao sa svojom kod kuće ? Sve se to MORA vidjeti i prijeje tolikog zla na djetetu da nešto nije u redu. Kada će nadležne službe raditi svoj posao, da ne dođe do takovog užasa. <<<<<<<<Zamislite svoje dijete u toj situaciji. Bili osjetili da nešto nije u redu prije toga užasa. Zar to mora novinar prvi otkriti ? Puno pitanja, a ima li odgovora.

VL
DU
Deleted user
13:53 26.12.2014.

Gdje su ti veliki Kršćani? Zašto se takva djeca ne usvoje ili pak prime u obitelji da odrastu uz drugu vlastitu djecu? Zar pojam foster child, Pflege Kind ne postoje u hrvatskom jeziku I društvu?

VL
Avatar IstinaHurts
IstinaHurts
18:20 25.12.2014.

glavno da balkanska crkva prikazuje filmove pobačaja djeci i maltretira ih sa masturbacijom. naravno da se onda ovo dogodi

VL
PA
pandora
18:20 26.12.2014.

Boze dragi stiti tu jadnu i napustenu djecu koju niko nece pa cak nebrinu onjima ni oni koji su zato dobro placeni

VL
AN
anonimna1
19:30 25.12.2014.

ma kao da oni njih uopče gledaju, baš ih briga.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.