Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
the daily show

Stewart ismijao Herminatora: Kakvo vam je to ime Hrvatska?

'Republican presidential candidate Herman Cain, former chairman of Godfather\'s Pizza, delivers remarks during the Faith and Freedom Coalition\'s second annual conference and strategy briefing in Wash
'HYUNGWON KANG'
01.11.2011.
u 17:00

Popularni komičar narugao se republikanskom kandidatu za predsjednika koji je priznao kako ne zna tko je predsjednik Uzbekistana.

Američki komičar Jon Stewart u svojoj je emisiji The Daily Show ismijao republikanskog kandidata za predsjednika Hermana Caina koji je priznao kako ne zna tko je predsjednik "Uzbeki-beki-beki-beki-stan-stana".

- Znate što? Ako žele da posjetim Hrvatsku, reći ću: "Kakvo vam je to jeb... ime? Govorite engleski!" - oponašao je Stewart "Herminatora".

Cijelu epizodu The Daily Showa možete pogledati ovdje.

Komentara 40

EF
efzg0184
21:21 01.11.2011.

kako bi i znali gdje je hrvatska kad su manje-više neobrazovani... na faxu imaju kolegije kao što su \"gledanje filmova\".*****. čast izuzetcima.

LO
lojtra1
21:23 01.11.2011.

Ne bih se puno obazirao na doslovno \"crni humor\".

PA
pavel1001
18:29 01.11.2011.

play of the day by stupid nigger!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije