Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 59
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavio na facebooku

Culeju policija oduzela oružje: Ne brine me to, ostao mi je jezik

stevo culej
Foto: Branimir Bradarić
1/3
29.08.2017.
u 15:20

Za Večernji list je kazao kako se radi o redovitom postupku u sklopu procesa koji se protiv njega vodi na sudu u Vukovaru.

Policija je jutros došla na vrata HDZ-ovu saborskom zastupniku Stevi Culeju i oduzela mu oružje koje, po vlastitim riječima, posjeduje legalno. Obavijest o tome Culej je objavio na svom Facebook profilu, uz poruku. "Hrvatice i Hrvati, oružje mi je oduzeto. Ne brine me to, ostao mi je jezik, a vi svoje bolje čuvajte", napisao je. Uz objavu je postavio i fotografiju, na sjedi uz stol na koji su naslonjene dvije puške i dva pištolja, u nazočnosti policajca. Za Večernji list je kazao kako se radi o redovitom postupku u sklopu procesa koji se protiv njega vodi na sudu u Vukovaru, vezano uz razbijanje ćiriličnih ploča koje je Vlada Zorana Milanovića postavila na državne institucije u Vukovaru.

- Policija je postupila u redovitom postupku, vjerojatno u dogovoru sa sudom u procesu iz jednog vremena, jednog ministra i jednog premijera koji se protiv mene vodi nepravedno i neosnovano, za djelo koje nisam počinio – rekao nam je Culej.

Culeju je zastupnički imunitet ukinut još krajem prošle godine kako bi ga se gonilo zbog događaja u Vukovaru, a s obzirom na optužbe koje su mu stavljene na teret, kaže kako bi bilo normalno da mu je policija već davno pokucala na vrata, a zašto se to dogodilo tek sada, ne zna.

Komentara 57

DU
Deleted user
15:33 29.08.2017.

Jeste vi novinari večernjeg pravi stručnjaci, ne znate ni puške na slici prebrojati (tri, a ne dvije). Previše vas srpski gazde plaćaju za vaš ofrlji rad.

DU
Deleted user
16:50 29.08.2017.

Da smo na početku rata razoružali srbe, kao danas Stevu, gdje bi nam bio kraj?

MA
MarkoKosmicki
16:16 29.08.2017.

crveni antikristi ni vasa nece svirati dovjeka,samo pljujte.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije