Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 176
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN MANJE
Povratak na članak

Stephen King nije htio dati 13.000 dolara za vojnike

Poznati pisac horora platio je iz svog džepa vojnicima iz svoje države put kući za Božić, ali boji se broja 13 pa je dao 12.999 dolara.

Komentari 3

NE
nepoznatinetko
14:26 16.12.2009.

sramota da se nekad ugledni večernji spušta na ovakve naslove. čovjek po naslovu ispadne škrto smeće, što je njemu tih 13 tisuća, a zapravo je pomogao itekako. za taj jedan dolar malo tko bi mu zamjerio kad se s obitelji izgrli za blagdane.

VL
OB
-obrisani-
21:44 17.12.2009.

Stephen King je praznovjerni poganin koji širi strah i promiče teoriju broja trinaest na najveći kršćanski blagdan.

VL
DU
Deleted user
23:14 17.12.2009.

Predsjednica Kosor: To \"POGANIN\" je na istome nivou kao kad muslimani vele \"INFIDEL\" (nevjernik) - PRIMITIVNO izrazavanje netolerantnog primitivca, fundamenalista!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.