Večernji List - najnovije vijesti iz Hrvatske, svijeta, sporta, showbiza i lifestyle
Naslovnica Vijesti Zanimljivosti

Stephen King nije htio dati 13.000 dolara za vojnike

Poznati pisac horora platio je iz svog džepa vojnicima iz svoje države put kući za Božić, ali boji se broja 13 pa je dao 12.999 dolara.
14. prosinca 2009. u 17:36 3 komentara 5 prikaza
Stephen King
Foto: Schribner

Sto i pedeset vojnika iz trećeg bataljuna 172. pješačke postrojbe nacionalne garde Mainea ipak će prije odlaska u Afganistan provesti blagdane sa svojim obiteljima. Put iz Camp Atterburyja u Indiani, gdje prolaze obuku prije nego što u siječnju krenu u rat, platit će im slavni pisac horora i njegova supruga Tabitha koji žive u Bangoru u Maineu.

Piščeva tajnica Julie Eigley skrenula je pozornost Kingu na problem vojnika i on im je pristao financirati put ali, budući da smatra broj 13 nesretnim, Stephen i Tabitha King donirali su 12.999 dolara, a onaj jedan preostali dala je Eigley.

A SVE LEGALNO....
Izgledaju kao normalan par, ali javnost njihov brak itekako osuđuje: Stric oženio nećakinju, imaju djecu
LAQO osiguranje
Digitalna transformacija
Kako je domaći tim razvio digitalno rješenje koje Hrvatsku svrstava u europski vrh
  • nepoznatinetko:

    sramota da se nekad ugledni večernji spušta na ovakve naslove. čovjek po naslovu ispadne škrto smeće, što je njemu tih 13 tisuća, a zapravo je pomogao itekako. za taj jedan dolar malo tko bi mu zamjerio kad se s obitelji ... prikaži još! izgrli za blagdane.

  • -obrisani-:

    Stephen King je praznovjerni poganin koji širi strah i promiče teoriju broja trinaest na najveći kršćanski blagdan.

  • Deleted user:

    Predsjednica Kosor: To \"POGANIN\" je na istome nivou kao kad muslimani vele \"INFIDEL\" (nevjernik) - PRIMITIVNO izrazavanje netolerantnog primitivca, fundamenalista!