Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
JEDAN MANJE

Stephen King nije htio dati 13.000 dolara za vojnike

Stephen King
Schribner
14.12.2009.
u 17:36

Poznati pisac horora platio je iz svog džepa vojnicima iz svoje države put kući za Božić, ali boji se broja 13 pa je dao 12.999 dolara.

Sto i pedeset vojnika iz trećeg bataljuna 172. pješačke postrojbe nacionalne garde Mainea ipak će prije odlaska u Afganistan provesti blagdane sa svojim obiteljima. Put iz Camp Atterburyja u Indiani, gdje prolaze obuku prije nego što u siječnju krenu u rat, platit će im slavni pisac horora i njegova supruga Tabitha koji žive u Bangoru u Maineu.

Piščeva tajnica Julie Eigley skrenula je pozornost Kingu na problem vojnika i on im je pristao financirati put ali, budući da smatra broj 13 nesretnim, Stephen i Tabitha King donirali su 12.999 dolara, a onaj jedan preostali dala je Eigley.

Komentara 3

NE
nepoznatinetko
14:26 16.12.2009.

sramota da se nekad ugledni večernji spušta na ovakve naslove. čovjek po naslovu ispadne škrto smeće, što je njemu tih 13 tisuća, a zapravo je pomogao itekako. za taj jedan dolar malo tko bi mu zamjerio kad se s obitelji izgrli za blagdane.

OB
-obrisani-
21:44 17.12.2009.

Stephen King je praznovjerni poganin koji širi strah i promiče teoriju broja trinaest na najveći kršćanski blagdan.

DU
Deleted user
23:14 17.12.2009.

Predsjednica Kosor: To \"POGANIN\" je na istome nivou kao kad muslimani vele \"INFIDEL\" (nevjernik) - PRIMITIVNO izrazavanje netolerantnog primitivca, fundamenalista!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije