Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi program

STeP RI počinje s besplatnim obrazovanjem za poduzetništvo

'19.04.2011.,Split - Ekonomski fakultet. Ivica Todoric odrzao predavanje studentima Ekonomskog fakulteta u sklopu projekta Top Business Man;  Photo: Nino Strmotic/PIXSELL'
'Nino Strmotic/PIXSELL'
19.09.2012.
u 15:53

Uz edukaciju poduzetnika, svrha je programa poticati i stvarati pozitivno poduzetničko okruženje

Zahvaljujući dodatnim financijskim sredstvima i zelenom svjetlu Ministarstva poduzetništva i obrta, Znanstveno-tehnologijski park Sveučilišta u Rijeci STeP RI počinje s besplatnim programom obrazovanja za poduzetništvo u 2012. godini. Uz edukaciju poduzetnika, svrha je programa poticati i stvarati pozitivno poduzetničko okruženje. U sklopu programa edukacije kroz jednodnevne i dvodnevne seminare bit će obrađene teme iz područja poduzetništva, internetskog marketinga, poslovnog planiranja, upravljanja projektima, tehnike prodaje i prodajnih vještina, upravljanja rizikom, poduzetničkih pothvata kao i tema vezanih uz pisanje EU projekata.

Iskusni predavači Znanstveno-tehnologijskog parka STeP RI već tri godine provode raznorodne edukacije i seminare, a ovim će besplatnim programom omogućiti malim i srednjim poduzetnicima iz cijele Hrvatske kvalitetnu edukaciju koja se održava u prostoru STeP RI. Obrazac za prijavu nalazi se na web-stranicama Znanstveno-tehnologijskog parka STeP RI http://www.step.uniri.hr/, a sljedeća edukacija na temu "e-Marketing set" održat će se 2. i 3. listopada.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije