Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Hrvoje Zovko
Povratak na članak

Dokumentarac 'Generali': 'Stekao sam puno neprijatelja, prijete mi, ali nije mi žao'

Generali Gotovina i Markač za mene su simboli Domovinskog rata, kaže Zovko

Komentari 49

LE
lepi77
10:50 23.06.2014.

Ovaj dokumenarac je sramota hrt-a.pustiti na javnoj televiziji dokumentarac u kojem se 80% prica o navodnim zlocinima hrvatske vojske je za zatvor. Vec dugo nisam pogledao nesto ovako sramotno, gdje se svakakvim likovima daje da pljuju po velicanstvenoj oluji,a za zovka nemam rijeci,to je dno ljudskoga dna.

VL
DU
Deleted user
10:43 23.06.2014.

Tipičan primjer kako Hrvati sami pljuju na svoje svetinje. Što se onda čuditi kad to rade drugi. Tko su uopće Peratović i Đikić. Kojim djelima su zaslužili svoje minute u tom serijalu?

VL
DU
Deleted user
10:36 23.06.2014.

Sudeći prema ranijim konstruktima hrvoje zovka može se pretpostaviti da je serijal Generali rađen prema dezinformativnim obrascima neprijateljskih službi koje od početka Domovinskog rata do danas prepoznajemo u uratcima prisavskih novinara!

VL
Avatar dalibor_d
dalibor_d
11:17 23.06.2014.

Dakle, ljevičari su "salonski", a desničari su "zadrti". Time si rekao sve, je*o te onaj tko ti je dao ime Hrvoje!

VL
CE
cenzura
11:02 23.06.2014.

Dokumentarac je loš i tendeciozan. Nekompetentni sudionici i isto takvi komentari "pripremljeni" za osuđujuću presudu. Nakon što je presuda postala oslobađajuća 80 % komentara je postalo besmisleno takav je i uradak. Nebum više nikaj komentiral jer me autor ovog lošeg uradka bu tužil!

VL
DU
Deleted user
11:25 23.06.2014.

serijal je grozan pamflet...pa on dozvoljava propitkivanja naravi oslobadjajuce presude hrvatkim generalima...glavni urednik srpskih novosti , mislim u zadnjoj epizodi tvrdi da su gotovina i markac krivi " van svake sumnje"...nema veze sto je sud donio odluku...cjeli serijal pliva uu takvom smradu..nema smisla ici u detalje ,niti ima mjesta....napokon od zovka se drugo ni ne ocekuje

VL
NZ
NAĐI-zaZAGREBbezkumova
11:42 23.06.2014.

Sramotan dokumentarac! Glavnu riječ vode oni koji još plaču u svojim jazbinama za esferjotom... fuj

VL
Avatar MarkoHR
MarkoHR
11:03 23.06.2014.

Ovaj sramotni propagandni pamflet samo je prerađeni Zovkov uradak, kojeg je HTV planirao servirati javnosti povodom konačne (osuđujuće) presude našim generalima u Haagu. Pošto su generali pravomoćno oslobođeni, pamflet je "nekim čudom" nestao, i sad je samo malo prekrojen, da da ga javnost lakše probavi.

VL
DU
Deleted user
11:28 23.06.2014.

Ovaj dokumentarac je obična udbaška montaža i ništa više !

VL
Avatar onaj koji uskoro dolazi
onaj koji uskoro dolazi
11:18 23.06.2014.

sto nije spomenuo Stanimirovica,Djakulu,Savu Strbca itd...

VL
CR
crnogorica
11:37 23.06.2014.

Vrati se u Beograd tamo ti je mjesto.

VL
PO
portugisac
12:20 23.06.2014.

Zaboravio sam spomenuti ako tko nije shvatio da je Juda Hrvoje Zovko.

VL
VE
verakruz
12:35 23.06.2014.

Hrvoje Zovko. Bilo bi ti bolje da si izdao Domovinu kada je grmilo. Časnije bi možda skončao, nego sada nakon ove sramotne serije. I nažalost nisi sam. Pola HTV-a ne želi ni Hrvatsku, i sve su radili da joj nanesu što veću moguću štetu. Sve sam više mišljenja da neki vid lustracije treba napraviti među ovakvom novinarskom gamadi. Srami se svog imena Zovko!

VL
PO
portugisac
12:19 23.06.2014.

Kada Juda više nije mogao izdržati grižnju savjesti zbog izdaje Isusa, objesio se. Sve Jude čeka ista sudbina.

VL
KO
kompjuter
10:55 23.06.2014.

meni je jasno da je sad u hrvatskoj bitniji drugi svjetski rat i partizani od nas hrvatskih branitelja ali zovko nesekiraj se za hrvatske jude,trenutno vladaju jugonostalgičari koji su u ono doba živjeli lošije pa sad seruckaju ali više nikad nebu vladali,nevole nas i naše generale ali budu,kad-tad,veličaju partizane koji su bili veliki krvnici i opasnost za hrvate a veličaju ih novinari koji su u službi vlasti,ja ih nikada nebudem volio a niti veličo,nisu svi isti ali ovu vlast jednostavno mrzim i mrziću je jer nepoštuju nas branitelje koji smo prolili krv za našu slobodu

VL
CI
cicibela
11:51 23.06.2014.

Hrvoju Zovku i yugoudbaškom jatu kojeg on predstavlja izražavam iskrenu sućut zbog izgubljene nade da će Hrvatska i hrvatski generali biti osuđeni za obranu zemlje od agresora. Njegovi/njihovi napori da ublaže svoj gubitak su zadnji trzaji mrtvog yugoudbaškog konja.

VL
UR
urbanum
12:17 23.06.2014.

Hrvoja Zovka treba pustiti na miru. Ne činiti ništa protiv njega. Sam će on to obaviti. Nitko tko se bavi nečasnim poslom nemože izbjeći konzekvence. Neće ni čovjek koji je za interese drugih obavio bijedan posao na HRT. Na kraju će jedine koji će mu pružiti ruku naći među onima koje je popljuvao. Oni za koje je to radio okrenuti će mu leđa prvom prilikom. Tako je uvijek bilo i tako će uvijek biti.

VL
GO
gosponjura
13:31 23.06.2014.

Možete li zamisliti ovakav uradak u bilo kojoj državi, ovo je čin veleizdaje i za ovog momka ni u jendoj državi svijeta nebi bilo nigdje posla osim u kaznionici

VL
DR
dradnic
14:02 23.06.2014.

nažalost, hrvoje zovko sve je prije nego objektivni novinar. prvi takav neobjektivni i vrlo pristrani uradak bio mu je onaj o vukovarskoj bitci! u kojem je bez argumenata, stavljajući se na jednu stranu i to onu koja nikako nije bilabila strana vukovarskih branitelja (dali je to možda bilo po nečijoj narudžbi? ), na samu obljetnicu vukovarske okupacije, gledateljima htv-a prikazivao neku svoju (nečiju) privatnu priču o tim vremenima!!? i to priču koja nije imala veze sa stvarnošću! drugi, po minutama puno duži htv prilog njegove vlastite neobjektivnosti je ovaj trodijelni dokumentarac "generali"! žalosno je da on kao novinar za svoj, zasigurno sve osim jeftin uradak, nikome neće odgovarati! te da će i dalje kao "nekome podoban novinar" biti u prilici trošiti "naš novac" s javne tv!!? doduše on je samo "slika i prilika" neodgovornosti tzv. hrvatskih i tzv. političara koji još nikada i nikome nisu položili račune za sve ove ogromne štete koje su nam nanijeli i još uvijek nam nanose! jer su u našem partitokratskom i navodno demokratskom sustavu napravili baš sve kako bi "legalizirali" sve svoje promašaje, neznanje i loše namjere!

VL
PR
pravakuna
15:02 23.06.2014.

Interesenatno je kako nijedan film o domovinskom ratu nije napravljen za 20 godina nakon rata, a svi generali su prikazani u negativnom smislu pa ispada da su Hrvatsku stvorili i branili sami negativci, a pozitivcu su eto jadni sad došli na vlast pa budu to popravili 20 godina nakon rata. Moš si mislit.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.