Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Amiotrofična lateralna skleroza
Povratak na članak

Štefanija se bori s teškom i agresivnom bolešću i treba vašu pomoć

Troškovi liječenja u bolnici u Pekingu i puta u Kinu iznose oko 30.000 eura

Komentari 2

DA
Dagobert
22:23 20.06.2014.

Sramota! Opet se stavlja jedna teska i neljeciva bolest na ovakav nacin u Novine. U Kini su Sarlatani! Nema niti jedan pacijent koji je profitirao.Kod ove bolesti je medizina terapeutski bezpomocna! Ne dajte novac Sarlatanima! Iza ovakvih sudbina skrivaju see i krininalne organizacije. Objavite znanstveno potvrdeno poboljsanje nakon godinu dana od Kine !! Da vecernji ovo dozvoljava!

VL
OG
Oger
19:46 20.06.2014.

S obzirom na to da je VL objavljivao molbe za pomoc i pisao o ALS pacijentima koji isli u Peking, bilo bi fer da napise kako se danas osjecaju ti pacijenti. Donatori imaju pravo znati za sto su dali novac.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.