Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 179
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
vrhovine
Povratak na članak

Stečajni upravitelj kriv za sudbinu Tri D drvo

Predstavnica Fonda za ovakvo stanje u tvrtki Tri D drvo optužuje stečajnog upravitelja Matu Balenovića, za kojega tvrdi da ovršni postupak nije preuzeo punih 7 mjeseci.

Komentari 1

AK
akil
21:25 16.03.2010.

Drvna industrija u Vrhovinama je promjenila više vlasnika,no nitko nije mislio na boljitak firme i njenih radnika,nego je svaki vlasnik odnio dio postrojenja,tako da sada imaju prazne hale a u takvim uvjetima neznam da će netko uspješno pokrenuti proizvodnju iako im trupci rastu stotinjak metara od pogona.Čudi me da se često bučna Milanka sada ne javlja da pomogne svom rodnom kraju. Ako je vjerovati praksi,ni prosvjedi neće otpetljati zamršeni čvor u Vrhovinama.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.