Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Gordan Jandroković:

'Stav predsjednice je dramatičan, aferu treba riješiti' '

Gordan Jandroković
Foto: Patrik Macek/PIXSELL
29.11.2018.
u 18:24

Podržavam inicijativu da o tome razgovaramo, nije mi važna forma, je li to Vijeće ili nešto drugo, kaže predsjednik Sabora

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković komentirao je prigovor predsjednice da još nije sazvana sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost. Kazao je kako će ona biti sazvana kada za to bude bilo potrebe, a kada će to biti, ne zna.

– Teško mi je procijeniti, trebao bih vidjeti razloge za stav predsjednice. Vidio sam da je on dramatičan. Nisam vidio na koji dio iskaza gospodina Varge se ona poziva. Treba razgovarati. Aferu treba riješiti – rekao je Jandroković, piše N1.

Komentirao je i predsjedničinu izjavu kako je 'riječ o udaru na državne institucije'.

–  Čim se otvorilo pitanje tzv. afere SMS i kada je iscurila informacija iz sigurnosnog sustava, to je bilo nešto što se trebalo utvrditi - što se dogodilo, tko je to učinio, postoji li neka šira grupa ljudi koja to čini... E sad, je li to razlog za sjednicu Vijeća, trebamo li zbog toga dizati tenzije, u to nisam siguran. Podržavam inicijativu da o tome razgovaramo, nije mi važna forma, je li to Vijeće ili nešto drugo.

>> Kronologija afere lažnih SMS-ova

Komentara 18

ŽU
žuti
22:03 29.11.2018.

Nije dijetetu JNA u interesu da se afera SMS izvede na čistac! Zna on razloge! Odličan je on manipulator javnim mnijenjem, a da nebi ovakvu aferu iskoristio u svoju korist, ako bi imao štofa, naravno!

LU
Lujo123
20:14 29.11.2018.

A.G.Matoš: Taj vampir što me kvači, to je poreznik, Ta Mora, što me tlači, to je izdajnik. To golo more, more tuposti, To je Mrtvo More naše gluposti. U šarmantnoj pozi moderni poganac – Najmio ga stranac, da nam metne lanac. Taj klatež, što o pravdi blebeće – On za korist tuđu laže, kleveće. Taj demagog morski, urlajuć ko vuk, Malaksale časti on je naše zvuk. Ko babe kukaju, Ko tikve plutaju I novac gutaju

Avatar nisam_robot
nisam_robot
22:16 29.11.2018.

Ovakva "afera" moze pogoditi svakoga nepodobnog. To je jedino sto mozemo nauciti iz ove bezveznosti zvanoj "afera".

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije