Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 47
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Statua Baracka Obame nepoželjna u Indoneziji jer nije ispunio očekivanja

barack_obama
Ilustracija Tonči Zonjić
26.01.2010.
u 08:00

Polemiku je izazvala peticija sa 55.000 potpisa na Facebooku u kojoj se tvrdi da američki predsjednik nije ništa učinio za Indoneziju i da bi njegovu statuu trebalo zamijeniti statuom neke zaslužne domaće političke ličnosti.

Statua Baracka Obame kao dječaka, koji je u tom uzrastu jedno vrijeme živio u Indoneziji, dovela je u nepriliku vlasti u Jakarti koje su je namjeravale premjestiti  iz parka u kome je uz veliku pompu svečano otkrivena u prosincu prošle godine.

Polemiku je izazvala peticija sa 55.000 potpisa na Facebooku u kojoj se tvrdi da američki predsjednik nije ništa učinio za Indoneziju i da bi njegovu statuu trebalo zamijeniti statuom neke zaslužne domaće  političke ličnosti.

Komentara 3

OB
-obrisani-
09:04 26.01.2010.

Obama odrađuje 3. mandat G. Busha. Vodi potpuno istu vanjsku politiku kao i njegov prethodnik.

DS
druga strana
09:14 26.01.2010.

Obama je instaliran od strane masona, kao pogodna osoba za sadašnji trenutak i stanje u svijetu, njegovo porijeklo po ocu je trebalo da vrati povjerenje islamskog svijeta, jer ga je amerika u potpunosti izgubila,kao crnac, da pridobije simpatije siromašni, majka mu je bijelkinja kršćanka tako da se i bijelci mogu prepoznati. Sve u svemu dobar pokušaj da se produži lažna slika mirotvorca u svijetu i lidera u svjetskoj ekonomiji, ali kako stvari stoje brzo se razotkrio po svojim namjerama, odnosno on vodi politiku koju u stvari određuju drugi, a zna se koji, mislim da je projekat propao

OR
orisis
11:01 26.01.2010.

To je isto kao i s Nobelom.za shto dijeliti nekome priznanje a on :bla bla bla .Ukratko ,u odboru za dodjelu Nobela su bile same zhenske a one su mislile pizdama.A ovi su mislili da che Obamu skulpturicom kupiti alili im nije ishlo...Obamin balon se polako prazni .On je veliki sharmer ali ima premalo vremena da sredi :svjetsku klimu,USA ekonomiju,USA zdravstveni sustav,,ratu afganistanu i Iraqu,Iran....Obechanje ludom radovanje; bolje je iti na pijac i kupiti povrtalje a ne gledati bedastoche na TV u...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije