Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 183
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
bolnice
Povratak na članak

Stare bolnice ugašene, nove kasne u registru

HZZO je odredio nove bolničke limite za sjedinjene bolnice u državnom vlasništvu, a smanjenjem broja upravnih vijeća i članova uprava bolnica do kraja godine uštedjet će se milijun kuna, odnosno u godini dva milijuna kuna, kažu u HZZO-u.

Komentari 3

DO
doktorica
08:01 02.07.2010.

a smanjenjem broja upravnih vijeća i članova uprava bolnica do kraja godine uštedjet će se milijun kuna, odnosno u godini dva milijuna kun......štedi se sad i na sitno,dok se drugdje rasipa

VL
PO
pop72
12:35 02.07.2010.

evo majmunski potezi idu dalje za pljačkanje haračenje i mučenje, postajemo i službeno HDZ-eosko milinovićevski konc logor za mučenje i istrebljenje građana RH-sitnozube stoke, nakraju će ostati dvije bolnice jedna u Gospiću njegova klaonica i ona u pakracu za njegovu Jacu.

VL
VK
vkrga1
16:43 02.08.2010.

ja radim u jednoj od tih bolnica.to spajanje je bacanje pijeska u oči,istina je da se treba nesto promjeniti ali ova promjena je napravila smo jos goru situaciju.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.