Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 184
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova pravila
Povratak na članak

Stare baterije za slušne aparate vraćaju se HZZO-u

S liječničkom potvrdom u područnoj službi HZZO-a korisnici će dobiti količinu baterija potrebnu za tri mjeseca

Komentari 3

Avatar nijeminišta
nijeminišta
00:27 16.08.2014.

stvarno smo jadni... ako smo došli do toga da se moraju vraćati stare baterije, onda smo zaista na dnu. idući korak je valjda vraćanje iskorištenih pelena za odrasle. da se tu ne bi nešto muljalo... a sa druge strane se nemilice troši - prošle je godine 2.700 radnika mirovinskog osiguranja dobilo laptope... a većina uopće ne zna što bi s njima. pa je iste godine svim radnicima podijeljno 2.700 novčanih bonova - svaki u vrijednosti 1.700 kuna - za naočale!!! a većina uopće ne nosi naočale...

VL
Avatar upitnik.pita
upitnik.pita
01:06 16.08.2014.

...ukrao je 1.000.000 ... više puta.... pa na nekome mora prištedjeti....

VL
HL
hlibit
07:32 16.08.2014.

...Miki?..u koju kantu da bacim bateriju iz slusnog aparatica?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.