Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SPLIT

Starac preminuo u listopadu: Psihički bolesni sin dva mjeseca živio kraj mrtvog tijela

Ilustracija
Goran Kovacic/PIXSELL
16.12.2020.
u 14:17

Stanari zgrade zvali su danas policiju govoreći da se iz stana širi nesnosan smrad te da oca i sina nisu vidjeli duže vremena

Dva mjeseca živio je 55-godišnjak iz Splita kraj tijela 94-godišnjeg oca u Gajevoj 13 u Spinutu. Stara je inače preminuo još 16. listopada ove godine, a budući da se radilo o prirodnoj smrti, djelatnici Hitne pomoći koji su izišli na očevid, ostavili su tijelo na ukop obitelji.

Nisu znali da je starac živio sa psihički bolesnim sinom koji tijelo oca nije pomaknuo s mjesta gdje je umro, a kamoli da ga je ukopao. 

Stanari zgrade zvali su danas policiju govoreći da se iz stana širi nesnosan smrad te da oca i sina nisu vidjeli duže vremena. Tijelo mrtvog čovjeka je danas izneseno iz stana u gotovo raspadnutom stanju, javlja Slobodna Dalmacija.

Starac i njegov sin su bili pod nadzorom Centra za socijalnu skrb pa se postavlja pitanje kako to da ih nitko nije obišao s obzirom na situaciju.

Ključne riječi

Komentara 3

KG
KG002
14:35 16.12.2020.

Pod nadzorom centra za socijalnu skrb.... sve je jasno, već se godinama zna i kako djelatnici centara obavljaju svoj posao.

Avatar LuckyLeprechaun
LuckyLeprechaun
15:02 16.12.2020.

Centar za socijalnu skrb u Splitu.... To je njihova slika. Kao i Zavadlav.

LI
liliZG
16:39 16.12.2020.

i opet Centar za socijalnu skrb...... nije to samo split, zadar, to svi gradovi i mjesta u RH, nitko više ne radi svoj posao kak bi trebao a niti ih ima dovoljno koliko nadzora bi stvarno trebalo....

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije