Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 187
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
TRŽIŠTE NEKRETNINA
Povratak na članak

Do kad će rasti cijene nekretnina u Hrvatskoj? Stručnjak: Ovo se još nikada nije događalo!

Uvjeren je da ovaj trend neće biti vječan i realno je očekivati da će se smanjiti potražnja i da će se zaustaviti trend ovako velikog rasta cijena. Naveo je kako nije siguran da može doći do neke značajne korekcije cijena prema dolje, ali izvjesno je da će se zaustaviti, obzirom na manju potražnju.

Komentari 6

PE
Perspektivan
09:38 29.05.2022.

Pere se lova iz raznih pljacki i prevara te narko biznisa! Kontrole su male i nikakve a korupcija velika i to je to.

VL
KA
kažemja
11:23 29.05.2022.

Dva su razloga za rast cijena.Prvi je APN krediti a drugi je taj da ekipa koja ima višak novca,do kojeg je možda došla i muljažom ali nećemo sad generalizirati, jednostavno taj novac ulažu u nekretnine,mogu ih rentati i još višee zaraditi.A da ih i ne rentaju zaradit će barem 10% godišnje na samoj vrijednosti nekretnine.

VL
VO
vorda400
09:26 29.05.2022.

Cijene budu išle gore dok postoji potražnja "ekipa" pere novce preko nekretnina ako stvarno uvedemo euro onda imaju problema kako objasniti kune a kad imaš hrpu nekretnina i plaćene ljude po bankama koji provedu kupnju stanova uz malu proviziju da sve prođe glatko pred poreznom

VL
PR
prokurator
21:58 28.05.2022.

pitali su osobu koja trguje nekretninama i svaki dan moli boga za još više cijene. to je kao da vuka pitaš tko jede ovce, a on kaže - ne znam, ali ja bi ih sve pojeo. evo čak se i preziva vujović :)))))))))

VL
PE
Pericabad2
11:09 29.05.2022.

Onda kada mladi sa cijelom obitelji odsele van, krivi se ovaj, krivi se onaj. Krivi smo si sami, sto smo dali ovakvima da kroje cijene nekretnina bez ikakvih kontrola. Krivi smo i sto dopustamo da kojekakvi krimosi peru lovu na nekretninama. Svi ce te upirati prstom, ali nitko da bi digao glas kada treba. Mladi nemaju izbora nego otici van i zaraditi stranu mirovinu, kako bi u starosti mogli ovdje zivjeti u najmu (ako se ikada i vrate). Lp

VL
Avatar Cohen
Cohen
21:58 29.05.2022.

Porast od 80% u odnosu na cijene prije šest godina u Zagrebu, za nekretnine građene od 1980-ih naovamo.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.