Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 49
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Emisija izazvala kontroverzije
Povratak na članak

Aleksandar Stanković se oglasio o prepirci s Jelenom Veljačom

Stanković je poručio da i dalje misli kako Salma Hayek nije trebala ostati u poslovnom odnosu s nekim tko ju je seksualno uznemiravao

Komentari 166

PR
prajdali100
14:47 21.10.2019.

Ovog Stankovića ne volim i ne gledam njegovu emisiju.Imam pametnijeg posla.Ali čujem da se sukobio sa " aktivisticom" Februarkom!!! Pa čovječe kako tu osobu uopće možeš pozvati u studio !!!? Čime to ona zaslužuje ? Je l pameću !?

VL
Avatar Vrijeme
Vrijeme
15:14 21.10.2019.

Moderni feminizam uopce nema samokritiku i ponasa se kao populizam. Bojim se da ce dobiti istu takvu protureakciju. Segregirano drustvo na feministe i soviniste je opasno drustvo.

VL
Avatar Mabolimekrac
Mabolimekrac
14:54 21.10.2019.

A gle Aco, pozivao si u emisiju razne aktiviste, “vjecne” manjine, “vjecne” luconose “bolje” Hrvatske, mrzitelje Hrvatske i Hrvata, ogorcene i propale pisce, vrlo cesto one koji imaju ili ce uvijek imati misljenja suprotna s vecinom, zvao si sav olos koji je osnovao 112 parapolitickih udruga i SAD je dosla cica na kolica. Uspio si s svojim Gostima sipati uvrede vecinskom narodu a glave ce ti doci ona Pandora koju si uporno promovirao. Promijeni vise posao. Putuj. Radi reportaze...

VL
DU
Deleted user
15:43 21.10.2019.

U ovoj stvari bio je potpuno u pravu. Problem je nastao u općenito gošćinoj nultoj stopi tolerancije na bilo kakvu kritiku. Što je bilo vidljivo kad god ju je čak i bezazleno "piknuo". Svakoga tko je spomenut, a da ju je nekada kritizirao je ljutito oprala. Što sve govori. Da je htio, mogao ju je totalno izbaciti iz takta, takvu. Što se naravno ne bi libio s nekim svjetonazorski drugčijim gostom.

VL
Avatar Orgasmatron
Orgasmatron
14:53 21.10.2019.

revolucija jede svoju djecu...

VL
LU
luksa
15:23 21.10.2019.

Sad zbog Salme Hayek imamo u Hrvatskoj dvoje ugroženih. Stankovića i Veljaču. Tko ih ugrožava i tko im prijeti? Veliki bijeli........?

VL
MR
MrkiMedo
14:53 21.10.2019.

Često se ne slažem sa Stankovićevim stajalištima, ali ovaj puta ima pravo. Ta glumica nije bila kruha gladna da bi morala nastaviti suradjivati sa nasilničkom. A poželjno bi bilo da ga je i prijavila.

VL
Avatar Bongozg
Bongozg
14:51 21.10.2019.

u anglosaksonskom pravu je dugo postojalo pravilo "he said, she said", koje je znacilo da se u slucaju optuzbe za silovanje bez materijalnih dokaza, a kada su izjave suprotstavljene, tada uzima u obzir presumpcija nevinosti optuzenog. Sada je to obrnuto, pa je dovoljna i izjava kako bi se podigla tuzba. U slucaju Salme Hayek, imamo jos i slucaj da su oni nakon navodnog zlostavljanja ostali u poslovnoj suradnji, sto logicno dize sumnju u vezi istinitosti optuzbe. Prihvacanje takvog presedana/pravila bi po mom predstavljalo napustanje presumpcije nevinosti (samo u slucaju seksualnog napastvovanja nad zenom), napustanje potrebe za konkretnim/materijalnim dokazima optuzbe, te nemanje potrebe za bilo kakvom zastarom. To je klasicno "hakiranje drustva", u kojem su feministice samo iskoristene, po mom, za neke druge/dublje ciljeve. Jedini izlaz iz takvog berijevskog pravnog sustava bi bio prihvacanje serijatskog prava, pardon my french, po kojem bi zene 1) imale seksualni odnos samo sa muzevima, 2) nosile abayu u javnosti, jer se svaki pogled moze smatrati seksualnim napastvovanjem, te 3) kriminaliziranje svakog seksualnog odnosa van braka, i 4) razdvajanje muskaraca i zena u javnosti, kako se ne bi doveli do potencijalno kompromitirajucih situacija. nakon toga pretpostavljam da bi 90% (normalnih) zena poslale u rodni kraj feministice, i Jelenu Veljacu i njen aktivizam. Stankovic je u pravu. (a Weinstein nije osudjen)

VL
VE
verakruz
14:59 21.10.2019.

Koga si pozvao u emisiju, takvi ti se i javljaju sa komentarima! Tko ti je kriv. Inace ste mi oboje bljak, tako da sam proveo lijepo nedjeljno popodne vani bez zagadjivanja slusnih i vidnih osjetila

VL
DU
Deleted user
15:06 21.10.2019.

Ono ... kad 'revolucija' počne doslovce 'žderati' svoju djecu. Neprocjenjivo. Lijepo sjesti u fotelju i gledati uz pivo i kokice.

VL
Avatar dr._Vrapčello
dr._Vrapčello
15:41 21.10.2019.

Nema tu nikakve kontroverze nego raznorazne Februarke navikle da im se titra od premijera do Soroša. Pa, dame, počnite se navikavati na "kontroverze". Vrijeme titranja je prošlo.

VL
Avatar Asterix
Asterix
16:34 21.10.2019.

Salma Hayek je nečinjenjem druge žene izložila predatoru.

VL
DD
dobar.d
15:25 21.10.2019.

Jesam li ja ovo dobro shvatio : ultra ljevičari (ultra feministice, LGBT, odnosno ultra rodno-ideološke frakcije unutar LGBT) napadoše Stankovića (također ultra ljevičara) zato što je iz njega progovorio atavizam (instinkt) velikog bijelog muškarca kojeg eto treba podučiti kako see pravom ultra-ultra-ultra ljevičaru nikad i u nikojim okolnostima NE SMIJE omaknuti makar i posve nenamjerna i nesvjesna aluzija u pravcu nečega što bi makar samo (isključivo) u najbujnijoj mašti najkrajnjijeg ultra-ultra-ultra ljevičara-LGBT-feministice moglo biti protumačeno kao makar i najiluzivnija slutnja načelnog neslaganja sa ičim što ultra-ultra-ultra ultraši zagovaraju kao temeljne principe društvenog ugovora kojem bi se u što skorije vrijeme imalo povinovati svako živo biće na kugli zemaljskoj??? Ako sam nešto krivo shvatio najponiznije klečeći molim da me se prosvijetli u cilju što približnijeg i što skorijeg usaglašavanja (prilagođavanja) vlastitog veliko-bijelo-muškog uma umu Jelene Veljače i njoj sličnih ekstremno-lijevo-liberalno-feminističkih aktivista. Jučer na History channel išao odličan dokumentarac o Ivanu Groznom ; 400 godina nakon Ivana Groznog došao Staljin pa zabranio prikazivanje inače vrhunskog remek djela ondašnje ruske filmske umjetnosti (film Ivan Grozni)...Svak sličnost između Ivana Groznog i Staljina s jedne strane te Ultra-Ljevičara s druge strane je sasvim slučajna....

VL
ST
stefj
14:45 21.10.2019.

To ti je tak kada kažeš nešto što zasmeta razne fanatike, za što god se borili. Uopće ne znam zašto zvati aktiviste u emisiju, s aktivistima u pravilu nema dijaloga i nema argumenata, a nadvikivati se i bacati parole stvarno nije potrebno...

VL
DU
Deleted user
16:56 21.10.2019.

Stankovicu, ovaj put imas pravo!

VL
MA
Machak
15:12 21.10.2019.

Aco je u pravu. Naravno da sam protiv bilo kakvog nasilja, kako prema ženama tako i prema muškarcima - ali ako se žene koriste svojim "čarima" da bi došle do nečega onda nek ne hračkaju poslije po tome.

VL
DU
Deleted user
16:01 21.10.2019.

mislim da bi svi- lijevi i desni bili najsretniji da se VELJAČA I ACA VJENČAJU..... ja bih, jer ne volim ni Acu ni Veljaču, a njihovi sljedbenici bi bili sretni da se nađu dvije srodne duše 😁😂... čiča mića, gotova je priča....

VL
DU
Deleted user
14:55 21.10.2019.

To je to. kao oni su liberalni i prosvijećeni,a kad treba drugog poslušati i uvažiti drugo stajalište onda se pada na glavu. Tipično za sve lijevičare,oogotova na našim orostorima. Desničare isključujem pošo se oni ne kur.. jednakostima i pravima drugih

VL
MA
mare0801
17:15 21.10.2019.

Već je više puta viđeno u nas i u svijetu koliko su agresivni tkz. liberalni aktivisti. Pozitivne inicijative uspijevaju pretvoriti u histeriju, slučaj "Greta", licemjerstvo, slučaj "Me too", terorizam, slučaj "Sea shepherd", itd., itd., a svoj vrhunac doživljavaju u američkojoj "političkoj korektnosti" s neprežaljenim Obamom na čelu. Vrlo vješto koriste žene i reći ću, neka sam i sama žena, žensku sklonost drami . "Fejsbukašice" jašu i gaze sve pred sobom.

VL
TO
Tomisl
22:29 21.10.2019.

Malo-malo pa neke "radodajke" izjavljuju da su sexsualno uznemiravane .

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.