Naslovnica Vijesti Hrvatska

Stanje sigurnosti u Hrvatskoj stabilno i zadovoljavajuće

"Na sjednici je usvojen nacrt prijedloga Godišnjih smjernica za rad sigurnosno-obavještajnih agencija za 2018. godinu", izvijestili su iz Banskih dvora.
20. studenoga 2017. u 18:03 5 komentara 652 prikaza
Damir Krstičević
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL
Pogledajte galeriju 1/6

Savjet za koordinaciju sigurnosno-obavještajnih agencija na redovitoj sjednici usvojio je nacrt prijedloga Godišnjih smjernica za rad sigurnosno-obavještajnih agencija za iduću godinu te razmotrio podatke o aktualnom stanju sigurnosti u Hrvatskoj koje je ocijenjeno stabilnim i zadovoljavajućim, priopćeno je u ponedjeljak iz Banskih dvora.

GRIPEN Gripen spušta cijenu Veliki finale izbora nove eskadrile HV-a

Sjednicom je predsjedao potpredsjednik Vlade i ministar obrane Damir Krstičević, a nazočili su ministar unutarnjih poslova Davor Božinović, ravnatelji Sigurnosno-obavještajne agencije, Vojne sigurnosno-obavještajne agencije i Zavoda za sigurnost informacijskih sustava, glavni ravnatelj Policije, načelnik Glavnog stožera Oružanih snaga i predstojnica Ureda Vijeća za nacionalnu sigurnost.

Damir Krstičević
1 / 15
Hrvatska vojska - Udar 17

Raspravili niz tema

"Na sjednici je usvojen nacrt prijedloga Godišnjih smjernica za rad sigurnosno-obavještajnih agencija za 2018. godinu te su razmatrani podaci o aktualnom stanju sigurnosti u RH koje je ocijenjeno stabilnim i zadovoljavajućim. Ministar unutarnjih poslova je članove Savjeta izvijestio o elementima predviđenih ustrojbenih i funkcionalnih promjena u okviru MUP-a s ciljem jačanja protuterorističkih sposobnosti", stoji u priopćenju Ureda predsjednika Vlade.

Savjet je raspravio i niz tema iz područja djelovanja sigurnosno-obavještajnog i obrambenog sustava s ciljem optimiziranja ulaganja u razvoj sposobnosti i korištenja materijalnih, ljudskih i organizacijskih resursa državnih institucija namijenjenih skrbi za sigurnost hrvatskih građana.

U Škabrnji obilježena 26. godišnjica stradavanja hrvatskih branitelja i civila Godišnjica masakra U koloni sjećanja u Škabrnji više od 15.000 ljudi: 'Krivci za zločine moraju odgovarati' Helikopter Mi-8 Remont 10 helikoptera Rusima posao od 207 milijuna kuna Generali nazočili promociji fotomonografije Specijalna policija u Domovinskom ratu 5. obljetnica presude Gotovina ima poruku za mlade: 'Dobro je otići u svijet i vidjeti kako je drugdje, ali...'
RECEPT ZA SAVRŠENI GRILL
Jeste li znali čemu služi daska za dimljenje: Meso s roštilja dobit će sasvim novu notu okusa

A1 izdvaja za Vas

  • koraknaprijed:

    Dok imamo Krstičevića-Gotovinu-Kitarović,straha nema.

  • d4d0:

    Hr. obavejestajna sluzba je jedna velika NULA. Duznost jedne obajestajne sluzbe da stiti drzavu, narod i njihove interese, a to nase sluzbe ne rade dobro. Njihov posao nije samo da se bore protiv terorizma, mogucih vojnih prijetnji, kojekekvih kriminalaca i ... prikaži još! slicno...njihova duznost,.pogotovo u danasnje vrijeme je da se bore protiv ekonomskog terorizma, a Hr. je od zavrsetka oslobodilackog rata, njemu najvise izlozena. Da su sluzbe radile svoj posao, ne bi nam na trziste doslo toliko stranih banaka i tel operatera koji su radili sta su htjeli i koji su 'sleperima, vozili lovu iz hr...ne bi se dogodio Sanader, INA, Agrokor i milijuni drugih sr'nja na kojima su druge nacije itekako omastile brkove....to se sve moglo sprijeciti

  • chanchir:

    to zato sto nas ti cuvas,chuck krste