Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Branimir Nestorović
Povratak na članak

Stand-up koroničar: Vjeruje u izvanzemaljce i vremenski stroj, ali u njega se kunu svi roditelji čiju djecu uspješno liječi

Član strbijanskog kriznog stožera i Vučićev liječnik od povjerenja dr. Branimir Nestorović svojim je izjavama poput one da je SARS-COV-2 'najsmješniji virus u povijesti čovječanstva' i ljutio i nasmijavao ljude, ali ima on još puno bisera

Komentari 2

Avatar RocoBaroco
RocoBaroco
19:35 24.06.2020.

Nestorović je profesionalac.Toliko je dece spasio..Pravi čovek...doktor..ljudina..Sve ostalo je podizanje imuniteta preko TV uplašene nacije kroz smeh i šalu..

VL
PE
penelopea07
17:55 24.06.2020.

Slusala sam dr. Nestorovica puno puta, izvanredan je doktor, tipican doktor koji svoj posao dozivljava kao poziv a ne karijeru kao i Kon. Kon je ocajan, njega gradjani ne vole, on je vec jednom podvalio neke vakcine gradjanima, dok Nestorovicaa obozavaju i to je jedino mjerilo po kojem se mjeri strucnost jednoga doktora. To pacijenti prepoznaju isti cas, pozitivnu energiju kod ljudi koji srcem rade svoj posao, ili negativnu onih sto samo za novce rade.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.