Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ŽELE SMANJITI GUŽVE
Povratak na članak

Štampar uvodi novi model uzimanja briseva na koronavirus: Evo koje novosti očekuju građane

Zavod zahvaljuje na razumijevanju i podsjeća građane na osnovna tri stupa obrane – nošenje zaštitnih maski, održavanje fizičkog razmaka i higijenu ruku - jer samo odgovorno ponašanje svih pojedinaca može utjecati na suzbijanje širenja koronavirusa, navode u priopćenju.

Komentari 3

AD
admzaq
21:37 23.10.2020.

Pa to je super. 500, a ostali pojačano u domove zdravlja pa neka tamo šire zarazu. Ili da odustanu, što je još bolje. Neće ući u statistiku...

VL
Avatar drug Joža
drug Joža
21:34 23.10.2020.

"Dom zdravlja Zagreb - Centar, Avenija Većeslava Holjevca 22. - Dom zdravlja centar - a u Novom Zagrebu je, presmiješno.

VL
Avatar JPlesi
JPlesi
04:39 24.10.2020.

dokle ćete ljude ovako farbati i strašiti ...ili čekate totalni slom svih nas kad više nikome niti do života neće biti a kaj onda...kome ćete onda tupiti kad će svakoga zaboliti ona stvar i biti svima sve jedno kaj sa njime bude...kad mi starije generacije ostavimo sve mladima koji ne znaju niti jesti još prav a gdje nekaj drugo ...kaj onda koga čete uzeti za roba kad niti od mladih nema ništa niti ćete imati kaj....osim ako ih mislite cjepivima pretvoriti u čudovišta kojima ćete manipulirati svijet i svijetom....je li to tražite..??

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.