Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Lovio ga po cesti

Stajali u koloni na cesti pa izbezumljeno gledali što je iskočilo iz automobila

tigar
Foto: Screenshot
19.07.2019.
u 18:28

Muškarac je u kabrioletu vozio tigra kojeg je držao na povodcu, no divljoj životinji se vožnja očito nije svidjela pa je iskočio iz automobila dok su stajali u koloni na cesti

Nevjerojatna scena snimljena je u gradu Ivanovo na sjeveru Rusije gdje su sudionici prometa u čudu gledali što je pobjeglo iz jednog automobila.

Naime, muškarac je u kabrioletu vozio tigra kojeg je držao na povodcu, no divljoj životinji se vožnja očito nije svidjela pa je iskočio iz automobila dok su stajali u koloni na cesti.  

 

Tigar je potom hodao po cesti, a vlasnik je trčao za njim kako bi ga uhvatio.

Smatra se kako je tigar dio cirkusa, a lokalni stanovnici vjeruju kako je i cijela ova situacija uigrana scena kako bi se promovirali.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije