Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 36
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
provokacije

Srpski ultranacionalisti 'Naši': Đinđić je bio strani špijun

10.03.2013.
u 09:51

SNP "Naši" najoštrije osuđuju krivotvorenje povijesti kojim se proglašava političkim genijem

Ultranacionalisktički srpski pokret \"Naši\" oblijepio je Arađnelovac, Mladenovac i Novi Sad plakatima na kojima piše \"STRANI AGENT, A NE DRŽAVNI HEROJ\" uz sliku ubijenog Zporana Đinđića, čime je započela, kako je nazivaju, velika nacionalna akcija pod ovim sloganom \"kao odgovor na skandaloznu kampanju koja se u Srbiji vodi s ciljem da se pokojni premijer Zoran Đinđić u javnosti predstavi kao vizionar i političar kojega generacije trebaju slijediti\", javljaju mediji u Srbiji.

- SNP \"Naši\" najoštrije osuđuju krivotvorenje povijesti kojim se proglašava političkim genijem čovjek za kojega su State Department, FBI i CIA, kroz knjigu Williama Montgomeryja, bivšeg američkog velepsolanika u Beogradu, službeno potvrdili da je svojevremeno rad Zorana Đinđića i OTPOR-a bio financiran, pripreman i koordiniran preko operativnog CIA centra u Budimpešti direktno od strane Billa Clintona - navodi se u priopćenju u dostavljenom novinskim redakcijama i nastavlja u istom stilu kako je Đinđić \"enciklopedijski primjer politike gluposti i promašaja, primjer veleizdajnika i američke marionete koja je prema klasičnom receptu i sistemima indoktrinacije prevarena, iskorištena i odbačena, a što na kraju i sam Đinđić nije mogao zatajiti žaleći se javno da ga je Zapad prevario za obećanu financijsku pomoć i da Srbiji nije dan obećani tretman na međunarodnoj razini\".

Ovaj pokret koji ne uživa nikakvu potporu u civilizoranom dijelu srpske javnosti, ali ga velićaju oni koji su za okretanje Rusiji i širenje pravoslavlja, a poznati su po netolerantnosti pa je bilo i razmišljanja o zabrani njihova rada, najavljuje kako će \"dati sve od sebe da politički promašaj kakav je bila Đinđićeva politika nikad više ne bude ponovljen\". 

Komentara 4

OB
-obrisani-
10:11 10.03.2013.

mnogo interesantne vesti......

OB
-obrisani-
10:29 10.03.2013.

Daj prestanite vise sa tom srbijom i sto je kod njih ... Koga vise briga ,ne mrcvarite nas... Nek rasciscavaju sami sa sobom ...

PA
Papiga
15:49 10.03.2013.

Politicari koji su nastali poslije Djindjica ,kad nemaju sa cim da se odbrane ili napadnu ,odmah spominju Djindjica !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije