Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 186
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljni
Povratak na članak

Srpski radikali prosvjeduju zbog dolaska Clinton u Beograd

Jasno je da one u Srbiju ne dolaze s prijateljskim namjerama, da bi očuvale međunarodno pravo, već da bi još jednom obvezale državno rukovodstvo Srbije na uspostavu dobrosusjedskih odnosa s Kosovom, napominju radikali

Komentari 9

CV
crna vrana
15:39 29.10.2012.

Ovi Clintoni fakat imaju nekaj protif Serbof, em ih je Bill fest zbombal, a Hillaryca ih bu psikički dotukla. Imaju prekdridski susedi praf kaj se buniju. Jedina uteha im može bit kaj Bill još nebu dugo. Jedino mi ni bistroro zakaj ju ipak pušćaju da dojde k njima v Srbiju, a Benedikta XVI kaj im nije niš grdoga napravil, nemreju smislit, pa ga ne zoveju da dojde v Niš na 1700-tu obletnicu Milanskog edikta. Morti zato kaj je papa iz onog naroda koji je zgubil rata, a kojeg je Dačić proglasil krivim da ipak koći Srbiju na putu k EU. Fakat se zakompleceralo, tam prek Drine !

VL
OB
-obrisani-
16:55 29.10.2012.

To sto misle o njima radikali to misle sve Srpske partije isto s jedinom razliko sto nece izaci na ulicu da protestuju nego ce im to reci u direktno u facu !

VL
OB
-obrisani-
17:58 29.10.2012.

tko gubi ima pravo da se ljuti

VL
OB
-obrisani-
18:05 29.10.2012.

radikalci treba da tuze i zapad i sve drzave iz afrike i azije koje su tako nenaklonjene stavovima srbije ali ne u opcinskom sudu u beogradu ,nego u strasburg,sve predsjednike tih zemalja, i da prekinu sve politicke i ekonomske odnose,doistaa to mislim..sto je posteno,posteno je . mislim da vecina srbijanaca ima taj stav,

VL
ZO
zo311052
19:07 29.10.2012.

crna vrana. Eto kako govore pravi ,autohtoni, hrvati. Svi ostali su pokatoličeni Srbi , pa se kvari srpski jezik kako bi postao hrvatski. Zašto to kad postoji izvorni hrvatski. Treba se vratiti korenima.

VL
BE
berava
19:42 29.10.2012.

srbici cuvajte Clintonicu jer ako joj se nesto dogodi mogo bi vas Bill opet zbombati.

VL
KA
Kameni
21:21 29.10.2012.

Neka neka vracaju njima afganistanski cobani sa kamatama, taje kurve americke koliko crnih vreca primaju nadan iz Afganistana. Zadnji je puta platilo njih petorica u Benghaziju. Ej kako postujem Jemen bre, sila su.

VL
NE
Nepokolebljiv
22:47 29.10.2012.

Mozda Srbin "placa porez" za Kosovo samo neka pazi da nebi sta jos "fasovao". Ako su pametni jedna runda paketa sneba je bila dosta a ako nisu, odakle je dosla prva runda ima toga dosta pa bi moglo doci jos. Sada dolazi "sezona" darova s neba. Pripazite da vam "Santa Claus" ne posalje sta.

VL
NE
Nepokolebljiv
22:50 29.10.2012.

Lako se Seseljevcima praviti vaznim pa protestirati. Nikolic je taj koji ce ljubiti cipelice.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.