Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 144
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
nezadovoljni

Srpski radikali prosvjeduju zbog dolaska Clinton u Beograd

'U.S. State Secretary Hillary Clinton listens during a news conference in Riga June 28, 2012. Clinton is on one day visit to Latvia. REUTERS/Ints Kalnins (LATVIA - Tags: POLITICS)'
Reuters/PIXSELL
29.10.2012.
u 15:15

Jasno je da one u Srbiju ne dolaze s prijateljskim namjerama, da bi očuvale međunarodno pravo, već da bi još jednom obvezale državno rukovodstvo Srbije na uspostavu dobrosusjedskih odnosa s Kosovom, napominju radikali

Srpski radikali, čiji vođa Vojislav Šešelj čeka presudu u Haagu za ratne zločine, najavili su za sutra prosvjed ispred Predsjedništva Srbije zbog dolaska američke državne tajnice Hillary Clinton i šefice diplomacije EU Catherine Ashton u Beograd, javljaju mediji u Srbiji.

– Jasno je da one u Srbiju ne dolaze s prijateljskim namjerama, da bi očuvale međunarodno pravo, već da bi još jednom obvezale državno rukovodstvo Srbije na uspostavu, takozvanih, dobrosusjedskih odnosa s Kosovom i na taj način se suštinski odreknu suvereniteta i teritorijalnog integriteta nad južnom pokrajinom – rekao je Nemanja Šarović, dužnosnik ove stranke i dodao da radikali nisu zaboravili kako su Hillary Clinton i njezin suprug, bivši predsjednik SAD-a Bill Clinton "ostrašćeni borci za neovisno Kosovo" te kako "Hillary Clinton dolazi u Srbiju završiti ono što je 1999. započeto agresijom NATO-a".

Inače, podsjećaju mediji u Srbiji, Šešeljevi radikali na posljednjim izborima "prvi put u svojoj povijesti" nisu dobili dovoljno glasova za ulazak u Skupštinu.

>>Hillary Clinton u Beogradu čuva više od 4000 policajaca

Komentara 9

OB
-obrisani-
16:55 29.10.2012.

To sto misle o njima radikali to misle sve Srpske partije isto s jedinom razliko sto nece izaci na ulicu da protestuju nego ce im to reci u direktno u facu !

OB
-obrisani-
17:58 29.10.2012.

tko gubi ima pravo da se ljuti

CV
crna vrana
15:39 29.10.2012.

Ovi Clintoni fakat imaju nekaj protif Serbof, em ih je Bill fest zbombal, a Hillaryca ih bu psikički dotukla. Imaju prekdridski susedi praf kaj se buniju. Jedina uteha im može bit kaj Bill još nebu dugo. Jedino mi ni bistroro zakaj ju ipak pušćaju da dojde k njima v Srbiju, a Benedikta XVI kaj im nije niš grdoga napravil, nemreju smislit, pa ga ne zoveju da dojde v Niš na 1700-tu obletnicu Milanskog edikta. Morti zato kaj je papa iz onog naroda koji je zgubil rata, a kojeg je Dačić proglasil krivim da ipak koći Srbiju na putu k EU. Fakat se zakompleceralo, tam prek Drine !

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije