Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zabranjuju uvrede
Povratak na članak

Srpski parlamentarci više se neće 'častiti' izrazima poput stoko, bagro, ološu

Mnoge uvredljive riječi više neće biti tolerirane u klupama srbijanskog parlamenta

Komentari 10

Avatar emilsalis
emilsalis
14:10 05.02.2015.

Hrvatska opet kasni za komsijama.Rekli su donece eticki kodex u Saboru .....nista od toga !!Samo par alkomata i to je sve !!!

VL
Avatar @promatrač
@promatrač
17:51 05.02.2015.

hhmm pa nije nitko kriv što oni to i jesu čime se dozivaju. A lagati se ne smije.

VL
KI
Kissinger
08:13 07.02.2015.

boli me ona stvar kako se "časte" u srpskom parlamentu.mi imamo problem sa "čašćavanjem "u SABORU.

VL
EI
eidgenosse
18:36 05.02.2015.

Joj nemugu vjerovat, to jos politicari i moras tako nesto naucit.. I on kao zna sta je dobro za u buducnost,, da ja imam takog vec bi davno otiso,, neandertaler.. Neki dan bilo u novinama u Svicarskoj, jedan se sliko gol u parlamentu.. I receno: taj je uvrijedio nas nase pra pra sto su se za nas borili, i odmah ga izbacili.. Nema tu rodjaka u policiji ili brata.. I svi se pitaju sto im tako dobro.. Zato sto cuvaju svoje drze se zakona iskreni jedan drugom.. Ima i tu idiota.. Di nema.. Ali nikad nisam dozivio da je neko vako iskren o korektan.

VL
RA
radiomilevabeograd
20:37 05.02.2015.

Iz istog su razloga uklonili sva ogledala iz zgrade parlamenta.

VL
RA
ranko75
18:27 06.02.2015.

Nista se tu nije prmijenilo. Srpski jezik je toliko bogat na psovke, tako da izuzimanje ovih nekoliko rijeci se nece ni osjetiti. Na orimjer Seselj sucima u Hagu nije upotrijebio ni jednu od tih rijeci, a svasta im je rekao,pa su mu davali i zatvor za neupostivanje suda.Izmedju ostalog rekao im je da mu mogu popusiti (to nije bila konstatacija,nego ponuda,cak poziv da se ugoste) nesto sto ne spada u proizvode duhanske industrije, ali je njegovo osobno vlasnistvo.Suci na rijecima nisu odbili ponudu, ali nisu sluzbeno ni pristali, medjutim nisu iskoristili ponudu,vjerojatno iz ekoloskih razloga.Medjutim u danom slucaju oni to nisu shvatili kao uvredu,nego kao ljubaznost g-dina Seselja,Moguce je da se nisu koristili ponudom optuzenog da ne bi poslije rekli ako ga budu morali osloboditi,da ih je na taj nacin podmitio,jer im je dao da za njegov racun puse.Medjutim sud to nije shvatio kao uvredu, i za tu ponudu ga za uvredu nisu kaznili.Medjutim, da je suce nazvao stokom, moli bi se uvrijediti, mislim na nizozemsku stoku,a onda bi se tu umjesalo drustvo za zastitu zivotinja, koje ne bi znalo koga da brani suce,Seselja ili nizozemsku stoku.

VL
CI
cicibela
14:26 05.02.2015.

Zašto ljudima uskraćuju "kulturnu" tradiciju?

VL
Avatar kravata
kravata
14:06 05.02.2015.

Ovo je kultura ponašanja u Srbiji a za Europu trebaju još puno učit.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.