Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 77
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KUPNJA KRAŠEVIH DIONICA

Kako su u Srbiji doživjeli Šaranovićev šoping: 'Zatresla se cijela zemlja, a tu nije kraj "udara"'

19.09.2019.
u 07:55

"Želju da investira u Hrvatskoj navodno pokazuje i Miroslav Mišković čija kompanija Delta holding želi kupiti najbolji zagrebački hotel Esplanadu"

Informacija da srpski biznismen Nebojša Šaranović naveliko kupuje dionice Kraša velika je vijest i u medijima u Srbiji, koji pišu i da tu nije kraj "udara".

Blic tako piše da je "cijela Hrvatska u panici jer Šaranović 'kvari planove hrvatskoj braći'".

– Cijela Hrvatska, mediji i investicijska javnost već nekoliko dana bruje o tome je li srpski privrednik novi vlasnik hrvatskog industrijskog simbola – navode oni.

Blic također navodi kako se "nakon Zagreba zatresla i cijela Hrvatska", "zahvaljujući desetinama javnih pitanja na temu tko je kupac iz sjenke koji Kraševu akciju plaća dvostruko više od nominalne vrijednosti istodobno jačajući svoju vlasničku poziciju u, činilo se mnogima, nedodirljivoj kompaniji".

Novosti pak pišu da "tu nije kraj srpskog ekonomskog 'udara' na Hrvatsku, jer je objavljeno i da je Miroslav Mišković zainteresiran za elitni zagrebački hotel Esplanadu".

"Želju da investira u Hrvatskoj navodno pokazuje i Miroslav Mišković, čija kompanija Delta holding želi kupiti najbolji zagrebački hotel Esplanadu. Koliko je to realno, teško je reći, ali hotel je mijenjao vlasnike, a sada je najavljeno i preuređenje. Slične su se informacije pojavljivale i prije, a nedavno je Zorana Burlić, generalna direktorica Delta Real Estatea, kazala da su oni kompanija 'otvorenih očiju, koja ne poznaje granice'", navode Novosti.

Pogledajte i video o uvođenju eura:

Komentara 16

SV
SveJeUzalud
09:25 19.09.2019.

....to kupuju naši pranjem prljavog novca.....kupuju od provizije Agrokora....

Avatar antimaterija
antimaterija
09:25 19.09.2019.

Kasno je sada biti veliki domoljub, naši su se "domoljubi" već odavno dokazali u gospodarskom kriminalu.

Avatar pipun
pipun
09:11 19.09.2019.

A lepo je kad se kupuje po Srbiji, a susjedi?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije