Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
igra 'Sve ili Ništa'

Sretni dobitnik iz Rijeke nije pogodio niti jedan od izvučenih brojeva, a osvojio je 80.000 eura

Loto
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL
1/3
28.05.2024.
u 21:03

Igrač iz Rijeke odigrao je jednu kombinaciju te je uplatio 1,30 eura

Igrač iz Rijeke nije pogodio niti jedan od izvučenih brojeva u igri "Sve ili Ništa" te je osvojio 80.000 eura. Kako su izvijestili iz Hrvatske lutrije, u 149. kolu igre "Sve ili Ništa" izvučeni su brojevi 1, 2, 10, 11, 12, 13, 14, 19, 20, 21, 22.

Sretni dobitnik odigrao je jednu kombinaciju te je uplatio 1,30 eura. Dobitni listić uplaćen je na prodajnom mjestu: Hrvatska lutrija, Vukovarska 87, Rijeka. Sljedeće izvlačenje igre "Sve ili Ništa", kako podsjeća Hrvatska lutrija, je u srijedu, 29. svibnja.

 

GALERIJA Preko dva parkirna mjesta, na invalidsko ili nasred ceste: Evo kako se sve parkiraju Hrvati
Loto
1/20

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije