Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 98
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
LIKVIDACIJA PUKANIĆA

Sreten Jocić "izrešetao" pitanjima Roberta Matanića

\'24.02.2010.,Zagreb - Zupanijski sud.Sudjenje u slucaju ubojstva \'Pukanic\'.Optuzeni Robert Matanic Photo: POOL/PIXSELL\'
POOL/PIXSELL
15.10.2010.
u 11:27

Jocić je konstatirao da je krunski svjedok trebala biti Matanićeva djevojka Andrijana Stanić jer je ona sve vidjela.

Sreten Jocić opet je dočekao svojih pet minuta u sudnici beogradskog suda u nastavku suđenja za ubojstvo Ive Pukanića i Nike Franjića.

Merhaba, džezva i tako to

Najprije se pohvalio kako je poznavao iračkog veleposlanika u Bugarskoj, a zatim počeo sa setom pitanja Robertu Mataniću. Prvo ga je zanimalo govori li Matanić turski.

– Pa, malo – odgovorio je Matanić.

– Znači, ono, merhaba, džezva i tako to – dobacio je Jocić, a zatim nastavio.

– A jeste li se vi zajedno s Đurovićem i Marjanovićem našli s turskom delegacijom, njih 22, u Bugarskoj, a zatim s njima otišli u svoj stan – pitao je Jocić.

– Ne – odgovorio je Matanić.

– A je li ispod vašeg kreveta u stanu u Bugarskoj pronađeno dva milijuna eura – pitao je dalje Jocić.

– To je izmišljotina – odgovorio je Matanić.

– A je li vam ta delegacija donijela šest i pol milijuna eura među kojima je bilo i milijun i pol za ovu likvidaciju – pitao je dalje Jocić.

– To je Marjanovićeva izmišljotina – kazao je Matanić.

Jocić je tada prešao na pitanja kojima je opet pokazao da dobro poznaje neke osobe i događanja u Hrvatskoj o kojima se može čitati samo na stranicama crne kronike.

– Znate li tko je osoba koja je ubijena u džipu pokraj nekog sportskog terena u Zagrebu, malo poslije ili malo prije vašeg uhićenja – pitao je Jocić.

Prljava politika

– Mislite na ubojstvo u Beogradu ili Zagrebu? Nisam vas dobro čuo, ali mislim da je bilo neko ubojstvo u to vrijeme u Beogradu, dok je taj u Zagrebu ubijen zbog nekih dugova – odgovorio je Matanić.

– A znate li za osobu u Zagrebu po imenu Klica? On je tamo kod vas neka faca – pitao je dalje Jocić.

– Da, Vinko Žuljević Klica. On je vlasnik zaštitarske firme, sudilo mu se za ubojstvo, ali je oslobođen – objasnio je Matanić.

– A je li Klica u bliskim odnosima sa šefom osiguranja bivšeg premijera Ive Sanadera – pitao je dalje Jocić.

– Ne znam točno, ali on se kreće u tim krugovima – počeo je prtljati Matanić, no Jocić ga je prekinuo.

Još ga je pitao koliko je osoba ispitano u Hrvatskoj zbog ubojstva Ive Pukanića, a kada je dobio odgovor – tisuću, samo je dobacio:

– Ja imam informaciju da ih je 1500 i ništa od toga nije u vašem spisu, zar ne – pitao je dalje Jocić.

– Ne, puno toga nije u ovom spisu – odgovorio je Matanić. Jocić je nakon toga zaključio da je krunski svjedok trebala biti Matanićeva djevojka Andrijana Stanić jer je ona sve vidjela, dok je Matanić još imao potrebu objasniti svoje izjave o Tomislavu Karamarku i Josipu Perkoviću.


Komentara 5

IN
Individuao
15:44 15.10.2010.

Majmuni glupi kriminalni, zatvorit tu stoku doživotno da ne zagađuju okoliš.

OB
-obrisani-
12:07 15.10.2010.

Postanite dio POWERPLAY MANAGER zajednice! Najbolji manager online, zasad ima hokej i nogomet, a u bliskoj budućnosti dolaze i mnogi drugi sportovi (tenis, formula 1, rukomet…)! Budite manager svoje nogometne ili hokej ekipe i u ovoj dinamičnoj i uzbudljivoj igri pobjedite ostale managere! Registracija: http://www.powerplaymanager.com/r21184

OB
-obrisani-
14:49 15.10.2010.

Zelite zaraditi novac za sve sto radite na Facebooku ili Twitteru! PEOPLE STRING JE IME JEDNE SASVIM NOVE KOMPANIJE ILI SOCIJALNE MREŽE KOJA SE POJAVILA PRIJE PAR MJESECI I KOJA PRETENDIRA DA BUDE KROV NAD SVIM MREŽAMA. VEČ JE ODAVNOO \"PRESKOIČLA\" POPULARNI TWITTER ALI OZBILJNO PRIJETI DA UGROZI JOŠ POPULARNIJI FACEBOOK.Ovaj NOVI program je POTPUNO BESPLATAN !! A kako se po youtube prica i mnogim drugim saitovima IZGLEDA da se radi o Ozbiljnoj Kompaniji koja od svojih prihoda Isplačuje 70% Svojim članovima. Ovdje je informativni video: http://www.youtube.com/watch?v=rVvIjB_x8ik Ukljucite se u Peoplestring prije svojih prijatelja, izgradite mrezu prijatelja i zaradite: http://www.peoplestring.com/?f=fudoojes

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije