Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 191
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mimohod
Povratak na članak

'Srebrenica Rijekom hodi': Da se takva tragedija nikad ne ponovi!

Krenuli su od Mosta hrvatskih branitelja na Delti prema Korzu, a u povratku su u more bacili 19 bijelih ruža.

Komentari 18

UJ
ujo123
17:28 05.07.2014.

Nadam se da če tak isto obilježiti i stradanja Hrvata u srednjoj Bosni i dolini Neretve..

VL
SE
selbivoje
17:01 05.07.2014.

1991 srbi krecu na susjede, tenkovima i mnogim drugim postrojbama, kao paramilitarci, dobrovoljci, domace izdajice, mnogi od srba ne priznaju ,proterivanja, silovanja, klanja, susjeda u Vukovaru i hrvatskoj, bosni,i kosovu, zbog srba su dosli, i afrikanci,i rusi,i grci, placenici

VL
ST
stomugromova
18:59 05.07.2014.

To je mimohod Bošnjaka.Da li na pad Vukovara isto tako marširaju ??' Nažalost,oni zatiru Hrvate u BIH,a ovdje glume multikulturalnost.Dobili s džamiju,a na Stupu kraj Sarajeva,HKC već godinama ne može dobiti dozolu za gradnju crkve,Valjda čekaju dok potjeraju sve Hrvate iz Sarajeva.

VL
HE
hercegovačkiponos
16:47 06.07.2014.

Odakle im dozvola i tko ih je pozvao? I zašto?? Zašto baš u Rijeci??? Kakve veze ima Rijeka i marš za Srebrenicu, 19 godina poslije???Na FTV , BHTV, Al Jazeeri, TV1, i svim ostalim muslimanskim tv postajama ( prve dvije bi kao trebale biti multinacionalne, ali nipošto nisu, nego su velikobošnjačke) svaki Boga dan trube o Srebrenici, o ovoj jami, o onom logoru - a sve su to kao stratišta muslimana. Kad su dani u kojima Hrvati oplakuju svoje žrtve - MUK... Nigdje glasa. Svaki tjedan ovi iz Srebrenice negdje marširaju, nerijetko i do New Yorka, Haaga, Brisela... Sve plaćeno i od hrvatskih para iz proračuna. Svu propagandu od srba i židova naučili i doktorirali. I žive na račun toga. Ne zaboravimo pokušaje ( na nekoliko sudova u svijetu) da dobiju odštetu od UN-a i Nizozemske, pa i Srbije za naknadu štete. A zločine nad Hrvatima, nikad nigdje nisu spomenuli. Pazi se moj narode, počeli su nam izvoziti svoju "revoluciju" i svoju "istinu"... Narod je tamo nastradao, što je - je!!! Ali je Alija , umjesto da brani Srebrenicu, povukao sve svoje handžar divizije i okrenuo ih na Hrvate u istom trenutku - od središnje Bosne do Hercegovine, gdje su mislili izbiti do Neuma i Ploča!!! Hrvati, osvjestite se.

VL
HE
hercegovačkiponos
16:48 06.07.2014.

Zašto kazne za komentatore čim nešto kažemo protiv Josipovića??? Neka mi netko objasni???

VL
MA
maki69
16:55 05.07.2014.

sta reci tragedija i genocid ali nije mi jasno sto u Rijeci? Trebali bi ici u Beograd ili Banja Luku tamo ne samo da su zaboravili nego nikad nisu ni priznali. Muslimani ostavi te vi nas Hrvate na miru i dajte BiH Hrvatima prava koja im zakonom pripadaju, i prestanite se uvlaciti Hrvatima u Hrvatskoj u straznjicu a isti taj narod hrvatski u Bosni ponizavate na svaki mogucu nacin.

VL
UJ
ujo123
17:33 05.07.2014.

Treba se distancirat od tog naroda.... To nam nije prijateljski narod... Vidjelo se to 93 god a i poslije....

VL
Avatar Jaguar_Paw
Jaguar_Paw
16:26 05.07.2014.

Genocid u Srebrenici se ne smije zaboraviti niti ponoviti, ali mi nije jasno zašto toliko naklonosti dajemo narodu koji je 90tih nabijao na kolce hrvatske vojnike i civile dok su bili svezani, kada je trebalo spriječiti Srebrenicu i druge zločine gdje su onda bili? Muka mi je kad danas pripadnici tog naroda pozivaju na nekakav đihad, vesele se kada hrvatska reprezentacija gubi i tome slično. Ti ljudi su uvjereni da mogu sami protiv svih, a to se već pokazalo da nije tako. Nije poanta samo obilježavati takve stvari, mora se iz svega toga nešto naučiti, ali kako ja gledam situaciju, nisu baš puno toga naučili.

VL
PU
pusrane
21:04 05.07.2014.

Tko jeb.. bosance imaju oni svoju državu...

VL
FG
fran.grasovec
20:17 05.07.2014.

neka idu u Beograd to obilježavati,šta će tu u HR,Kad su se bosanski Muslimani hvalili kako su klali i nabijali na kolac Hrvate,malo jadno

VL
Avatar CptRinas
CptRinas
17:16 05.07.2014.

Ispravite me ako griješim, ali zar svojedobno nije postojao pežorativni naziv "hrvatsko cvijeće" za bosanskohercegovačke muslimane, odnosno Bošnjake. Što se to desilo, pa više nije tako, baremkoliko vidim po komentarima.

VL
UJ
ujo123
21:59 05.07.2014.

Njihova država je Turska...,

VL
CC
Canon_Canon
22:01 05.07.2014.

ovo je postalo neukusno svako drugi dan se slavi dan genocida u srebrenici ja odajem duznu pocast svakoj nevinoj zrtvi, ali svako drugi dan slaviti pok.olj e to je zaista previse evo neka je i par muslimanskih boraca ubijen, jer jer poznato je da su zene i djecu izvukli UN konvoji zar nije neukusno toliko puta godisnje naplacivati kosti mudzahedina mislim ako su poli u rat pa trebali su znati da smo oni nece odsjecati glave nego i oni drugi, to bi trebala biti elementarna spoznaja sviju onih koji u rat krecu

VL
PL
Pljesevica
15:49 05.07.2014.

Bravo Riječani, isto bi tako bilo lijepo 5.8. krenuti i odati počast neduznim zrtvama zločinačkog poduvata i nezapamćenog etničkog čišćenja nakon drgugog svjetskog rata! Čudi me gdje ste bili 1.-2.5.??? A da izvinjavam se ovdje se radi o srpskim zrtvama.... Ma ko ih j***

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.