Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 174
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'Samo mi pusti ajvar'

Srbin pekao paprike u Kanadi, a sad mu prijeti zatvor

Foto: Dusko Jaramaz/PIXSELL
20.08.2017.
u 08:52

Prema važećem kanadskom zakonu za nepoštivanje zabrane paljenja vatre na otvorenom u određeno vrijeme propisana kazna je 50.000 dolara...

Bračni par Rosić, koji već godinama živi u Kanadi, mogao bi odgovarati pred kanadskim zakonom zbog pečenih paprikam piše alo.rs.

Kažu da, iako su Srbiju davno napustili, "pripremanja zimnice se nisu odrekli, kao ni pečenja crvene paprike za ajvar."

- Živim u Kanadi od 1989. godine i dobro znam sve njihove propise. Baš zbog toga nisam palio vatru na otvorenom. Međutim, očigledno da je to nekome sad zasmetalo, pretpostavljam da me susjeda prijavila, pa su nam ubrzo u dvorište dojurili vatrogasci, a potom je stigla i tužba, kaže Goran Rosić.

- Kanađani obožavaju ajvar, svake godine smo našim kanadskim prijateljima žena i ja poklanjali po teglu. Možda u ponedeljak kad je zakazano ročište ponesem i sucu jednu, - kazao je Goran Risuć i napominje da je prema važećem kanadskom zakonu za nepoštivanje zabrane paljenja vatre na otvorenom u određeno vrijeme propisana kazna u Kanadi 50.000 dolara...

Ključne riječi

Komentara 117

DU
Deleted user
09:20 20.08.2017.

red Ive Josipovica red srbijanaca ....hallo novinari ..nema vam ništa od regiona !

DU
Deleted user
09:09 20.08.2017.

Po običaju prekopirano iz srbijanske štampe. Za Hrvatsku i Hrvate je ovo potpuno nevažna vijest koju nije objavio niti jedan drugi svjetski medij!

Avatar alien79
alien79
09:08 20.08.2017.

Kad mu opale kaznetinu, onda će kmečati da je to zato što je Srbin

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije