Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 53
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
oglasila se

Ovo je žena koja je prijavljena zbog toplesa u svojem dvorištu

Foto: Screenshot/RTL
13.08.2017.
u 15:13

Nitko od susjeda nije htio reći zna li nešto o cijelom slučaju, odnosno reći tko ju je prijavio. Otkrili su tek da sa ženom nisu u dobrim odnosima.

Iza svoje kuće sam se u kadi koja je skrivena korovom, polijevala vodom jer mi je bilo vruće. Dok sam se brisala, skinula sam gornji dio kostima, ispričala je žena (38) koja je prijavljena policiji zato što je bila u toplesu u svojem dvorištu, donosi RTL.

- Protiv gospođe je podnesen optužni prijedlog zbog narušavanja javnog reda i mira i vrijeđanja ili omalovažavanja moralnih osjećaja građana, potvrdila nam je križevačka policija.

Nitko od susjeda nije htio reći zna li nešto o cijelom slučaju, odnosno reći tko ju je prijavio. Otkrili su tek da sa ženom nisu u dobrim odnosima.

- Možete je sresti na cesti da hoda, ali i da zapleše. To ipak nije u redu. Ne smeta mi to što se kupa bez grudnjaka, ali bi trebala pripaziti na ponašanje kojim iritira sredinu u kojoj živi – rekla je susjeda za 24sata.

- Ljudi se previše bave drugima umjesto da se pozabave sami sa sobom. Nikoga ne vrijeđam i ne omalovažavam već imam svoj životni stil. Puno hodam, molim krunicu i mišljenje okoline me ne interesira, kao što me nije briga kako oni žive - rekla je optužena.

Dodala je kako su jadranske plaže pune žena koje uokolo hodaju bez grudnjaka i to nikoga ne smeta.

Jučer je u obranu optužene gospođe stala i bivša premijerka Jadranka Kosor.

- Nitko ne prijavljuje muškarce koji su goli do pasa, napisala je Kosor na Twitteru...

Komentara 45

TT
TTjac
15:22 13.08.2017.

Di su sise? Kaj samo slika ružne babe?

TO
toljaga22
13:46 13.08.2017.

nikak da vidimo te sise koje smetaju susjedu odnosno njegovoj zeni

RI
rikavac
15:27 13.08.2017.

Pa da je se Severina skinula ili Lidija Bacic vjerovatno susjedima nebi smetalo vec ovako nije im se svidjeo pogled pa su prijavili policiji. Glasnogovornik policije kaze da je zena dobila prijavu za remecenje javnog reda i mira! Hahah remecenje javnog reda i mira sto hoda u toplesu. Sad ja pitam te susjede kad odu na more i kad se zena skine na plazi odnosno kad se sunca bez grudnjaka da li tad zove polciju?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije