Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 159
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
autocesta Zagreb Lipovac

Srbin Mercedesom jurio 233 km/h

policija cesta
Zeljko Lukunic/PIXSELL/Ilustracija
19.06.2017.
u 10:25

Državljaninu Srbije naplaćena je novčana kazna u iznosu 3.000 kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području RH u trajanju od jednog mjeseca

Policijski presretač je u subotu, 17. lipnja, na autocesti Zagreb-Lipovac zatekao u značajnom prekoračenju brzine 44-godišnjeg državljana Srbije.

Kako navode iz policije on je na području Općine Babina Greda, upravljajući vozilom marke Mercedes, kretao se brzinom od 233 km/h na dijelu ceste gdje ograničenje iznosi 130 km/h.

Vozaču je naplaćena novčana kazna u iznosu 3.000 kuna i izrečena zaštitna mjera zabrane korištenja inozemne vozačke dozvole na području Republike Hrvatske u trajanju od jednog mjeseca.

Komentara 22

Avatar Mona-Mo
Mona-Mo
12:08 19.06.2017.

Boze dragi, sto je bitna nacionalnost u ovom slučaju?!

BE
Beogradjan
11:19 19.06.2017.

Većernji baš preteruje! Sada je bitno da li je vozač Srbin ili neke druge nacionalnosti, čovek je prekrsio propise i treba ga kazniti ko god da je. Dok god se bude gledalo da li je neko Srbin, Hrvat ili Muslimann neće biti dobro ni za koga. Kod nas jako puno dolazi poznatih ličnosti i običnih ljudi iz HR i niko ih ne gleda kao Hrvate, nego kao ljude. Ako neko napravi neku gresku, napravio je taj, kažemo po imenu i prezimenu, a ne napravio je Hrvat!

PO
POBROZDS
12:52 19.06.2017.

Drzavljanin srbije?? moze biti Mađar Hrvat etc.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije