Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 99
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Pa se ti rugaj

Jurio cestom, a kada je vidio kameru, pokazao je srednji prst i to ga je skupo stajalo

nadzorna kamera
Foto: Patrik Macek/PIXSELL/Ilustracija
03.11.2016.
u 09:11

Mladić je dobio pozamašnu kaznu i zabranu vožnje šest mjeseci

Marc Swanston uhvaćen je na cesti dok je vozio 112 kilometara na sat, mnogo više nego što je dopušteno. Ali to nije sve. Ovog 23-godišnjeg mladića kamere su uhvatile kako s obje ruke pokazuje srednji prst. Nadzorne kamere snimile su ga kako skida ruke s volana i ruga se.

Marc se vozio cestom u Stirlingshireu u Škotskoj, no čini se da ga je ova šala skupo stajala. Prošlog se mjeseca na sudu izjasnio da je kriv za prebrzu vožnju, kao i vožnju bez osiguranja, a presudu je dobio u ponedjeljak. Kažnjen je s 300 funti i dobio je zabranu vožnje šest mjeseci. Objavljena je i fotografija s nadzornih kamera kojom su se narugali mladiću koji je zaradio kaznu, piše Metro.

Inspektor Andrew Thomson poručio je da kamere snimaju upravo cestu A811 na kojoj se često događaju nesreće, a nepoštivanje ograničenja dovelo bi do tragičnih posljedica. Dodao je da vožnja bez osiguranja čini stvari još gorima. – Mi ćemo i dalje redovito patrolirati na tim rutama i oštro se odnositi prema počiniteljima – rekao je inspektor.

> > Momačka večer bez kontrole: Raskalašeni mladoženja unajmio skupi Audi R8 Spyder pa jurio i bježao policiji. Požalio je...

Ključne riječi

Komentara 15

MA
maximinimax
10:52 03.11.2016.

Hrvatska plaća, a kod njih?

TB
taras.buljba
14:36 03.11.2016.

tamo uzmu par stotina funti kod nas uzimaju na tisuce gdje je tu pravda.

TI
Timtim
11:01 03.11.2016.

a ja sam uvijek mislio da je prosjecna hrvatska placa skoro duplo:)!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije