Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 39
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Srbin koji je branio Vukovar:
Povratak na članak

'Kada sam vidio četnike iz Borova sela, znao sam da neće biti dobro'

Predrag Mišić Peđa Srbin je iz Vukovara, no kada je rat počeo, nije ni trenutak razmišljao na čiju će stranu stati. Branio je domovinu u kojoj se rodio i odrastao

Komentari 265

DD
dobar.d
15:35 19.11.2017.

Peđa, uvijek kažem za tebe da si veličina od čovjeka. Sve si opet dobro rekao, jedino mi je žao što notornom Stankoviću nisi uspio objasniti da u Hrvatskoj nije bio građanski rat jer da si uspio možda bi drug Stanković shvatio da Hitlerova okupacija Sudeta u Čehoslovačkoj (gdje su Njemci činili većinu) nije bio građanski rat, ista stvar s pripajanjem franscuske oblasti Alsace-Lorraine itd...Kako je uopće moguće da notorni Stanković (koji očito promovira ideologiju memoranduma SANU tj. četništvo) i dalje uzurpira ovaj veoma gledani termin (nedjeljom u 2 popodne) na prvom programu HTVa??? Kako je to moguće??? Gdje to još ima osim u RH???

VL
ST
Stipan
15:24 19.11.2017.

Častan čovjek. Kamo sreće da su svi bili kao i on.

VL
HR
Hrvatska
15:24 19.11.2017.

Svaka cast ljudino!

VL
DU
Deleted user
15:27 19.11.2017.

Prije 10 godina jedan kolega mi je rekao da je Aca jedan od plaćenika srpske akadmije znanosti i umjetnosti koja preko velikog broja svojih novinara u HR provode memeorandum Sanu II.Današnja emisija i agresivno guranje teze o grđankom ratu odu od strane Stankovića je potvrdila tu priču .

VL
ZP
zeljko.posaric.9
15:33 19.11.2017.

Gledao sam Nu2. Taj Predrag Mišić. Doslovno ljudina, čovjek, apsolutno logičan.... samo pozitivan utisak. Stanković ga nije uspio splest niti jednom od svojih podvala. Ne živim u Vukovaru i nisam pripadnik njegove nacionalnosti, ali tom čovjeku bih uvijek dao svoj glas.

VL
KR
Kruc
15:31 19.11.2017.

Svaka čast. Više volim takvog srbina nego nepoštenog hrvata

VL
ST
stric8
15:28 19.11.2017.

...zgazio je acu .... raskeca ga ka šleper žabu ....

VL
DD
dobar.d
15:31 19.11.2017.

Peđa, reče ti da je tvoj brat izdajnik hrvatske države. Točno. Ali, pitam se je li ti palo na pamet priupitati notornog Stankovića smatra li on da je i on izdajnik hrvatske države, a što je više nego razvidno iz njegovog inzistiranja na tome da je u RH bio građanski rat, te iz njegovog pokušaja izjednačavanja prava na 3 zagarantirana glasa srpskoj manjini (tj. onim političkim srbima tj. četnicima koji glasuju za četnika Pupovca) sa pravom hrvatske dijaspore na 3 zagarantirana glasa itd.???

VL
BL
bljak007
15:28 19.11.2017.

Svaka čast gospodine.

VL
DD
dobar.d
15:41 19.11.2017.

U najgledanijem nedjeljnom terminu na prvom programu HTVa jedan voditelj brani Porfirijevo karakteriziranje Domovinskog rata kao građanskog??? KOME ZVONA ZVONE??? Pa gdje mi to živimo??? Ovo je najbolja ilustracija potrebe zakonskog kažnjavanja onih koji se drznu Domovinski osloboditeljski rat (osloboditeljski od srbo-četničke agresije države Srbije) proglašavati građanskim ratom, kako je sudac Turudić svojevremeno predlagao. Lustracija, lustracija, lustracija!!! Poništavanje abolicije!!! Prekid diplomatskih odnosa sa vehementno četničkom Srbijom!!! Zakonska zaštita čistoće i svetosti Domovinskog rata!!! Procesuiranje četnika i domaćih izdajnika!!! Postavljanje Srbiji 4 uvjeta : 1. PLATITI RATNU ODŠTETU 2. VRATITI POSMRTNE OSTATKE NAŠIH MUČENIKA I URUČITI NAM MAPE S LOKACIJAMA MASOVNIH GROBNICA NA TERITORIJU RH 3. VRATITI HRVATSKO NACIONALNO BLAGO 4. KATARZA ČETNIČKE SRBIJE U ULJUĐENU I CIVILIZIRARNU GRAĐANSKU DRŽAVU! Tek nakon toga možemo razmišljati o bilo čemu drugome!!! Današnja emisija Nu2 je najbolji dokaz da sam u pravu kad tvrdim da samo lustracija partizana iz WWII i četnika i domaćih izdajnika iz novije prošlosti (tj. sadašnjosti) Hrvatsku spašava!!!

VL
WE
Weki
15:44 19.11.2017.

Moje duboko poštovanje, sigurno mu je bilo teže nego Hrvatima braniteljima .Zato još jednom iskreno poštovanje

VL
MO
mobitel20
15:29 19.11.2017.

Zasto htvatske Vlasti zatvaraju vrata ovakvim herojima, ratnim i ljudskim, i time salju poruku da se lojalnost Hrvatskoj ne cijeni i ne isplati !? Stovise, salju poruku da se isplati biti pupavicasti Srbin ! Nemam ilizija da ce agresori koji su htjeli oteti dio Hrvatske i pripojiti Srbiji( a nisu zeljeli unutarnju promjenu da bi bio gradjanski rat) njega slaviti, ali zato bi istinska hrvatska Vlast ovakve ljude staviti na vaznija mjesta i to u svojoj kvoti !

VL
Avatar Mario Profaca
Mario Profaca
15:40 19.11.2017.

INFORMATIVNI RAZGOVOR NU2 ● Isljeđujući hrvatskog branitelja Predraga Mišića Peđu uz stavljanje soli na njegovu ranu jer mu je rođeni brat bio izdajica domovine, Aleksandar Stanković samo što ga još nije vezao za radijator i čupao mu nokte ne bi li ga prisilio da prizna da je u Hrvatskoj bio građanski rat.

VL
NA
NasaSenkica
15:43 19.11.2017.

Gospodin Mišić je ponos naše Hrvatske......moj naklon za sve koji su istnski domoljubi bez obzira na nacionalnu i inu pripadnost.

VL
47
47skalice
16:01 19.11.2017.

Gospodine Mišić, u emisiji niste govorili kao srbin, ni kao hrvat. Govorili ste kao domoljub koji voli svoju zemlju. A, gospodo s HTV-a, s dobrim plaćama koje Vam mi svi dajemo, promislite i zaključite da li je normalno da osoba koja tvrdi kako je Domovinski rat ustvari građanski i dalje (pa već 20 godina) radi na državnoj dalekovidnici. On i Vulin (i bratija) promoviraju iste stavove koje mi moramo uz nedjeljni ručak slušati. Na kraju, gosp. Mišiću, moj duboki naklon.

VL
DU
Deleted user
15:42 19.11.2017.

Po Acinom tumacenju i II svijetski rat je bio gradjanski,Njemci i Talijani agresori na zemlje u kojim su zivjeli gradjani nemacke i talijanske nacionalnosti.Aco ,Aco....

VL
DU
Deleted user
15:38 19.11.2017.

Ima puno normalnih srba u hrvatskoj, ali HDZ i SDP iz svojih razloga forsiraju Pupovca i toleriraju četnike.

VL
FA
fake
16:01 19.11.2017.

g. Mišiću, užitak je danas bilo gledati i slušati vas za razliku od onog amatera voditelja po kojem se u Hrvatskoj vodio Građanski rat.Al' dobro, spustili ste ga na zemlju.Što se tiče vas vi ste oličenje kako hrabrosti tako i dobrote.Ne samo da ste bili ljudina i krenuli u odbranu svoje zemlje već i sada pomažete ljudima humanitarnim radom.Vaše srce je veliko, veće nego sva srca zajedno svih onih na ovom forumu zajedno.Mislim na one koji ne mogu a da ne pljuju po hrvatskom narodu i državi.bili ste veliki u ratu, veliki ste i u miru.Svaka vam čast za sve i ponosimo se takvim Srbima koji i mnogim Hrvatima mogu biti samo uzor.

VL
BL
bljak007
15:31 19.11.2017.

Da nas je više takvog stava i razmišljanja,i da imamo mogućnosti sprovođenja istih, bilo bi bolje svima. Premijeru slušaj riječi ovog ljudine, a ne onih u europi, neće nam europa dati bolje nama, nego samo za njih.

VL
AN
Antonijeee
15:55 19.11.2017.

svaka cast

VL
« 1 2 3 4 5 6 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.