Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 15
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
novi sad

Srbijanski huligani kamenjem gađali Hrvate, dvoje ozlijeđenih

navijaci
Reuters/Pixsell
24.01.2012.
u 22:00

Dva su hrvatska navijača s ozljedama glave hospitalizirana u Kliničkom centru Vojvodine.

Večeras oko 20.45 sati, nakon rukometne utakmice između Hrvatske i Francuske, u Veterniku, na izlazu iz Novog Sada skupina huligana napala je kolonu i autobus s hrvatskim navijačima gađavši ih kamenjem, javlja Telegraf.

Dva su hrvatska navijača s ozljedama glave hospitalizirana u Kliničkom centru Vojvodine.

Srbijanska policija blokirala je benzinsku postaju na kojoj se zaustavila kolona hrvatskih navijača, a nakon što je stigla policijska pratnja naši navijači sprovedeni su do granice.

Oko 21.20 sati na jednoj benzinskoj postaji u Rumi zapaljen je kombi hrvatskih navijača, piše Press. Nekoliko navijača ozlijeđeno je u tučnjavi, a najgore je prošao jedan koji je uboden nožem i prebačen je u novosadsku bolnicu.

Također, više incidenata zabilježeno je na parkiralištima u Novom Sadu. Skidane su registarske oznake, a nekoliko automobila je išarano. Oštećena su tri automobila iz Osijeka, dva iz Zagreba i jedan iz Županje, a jedno vozilo napadnuto je sekirom.

Procjenjuje se da je oštećeno oko 50 hrvatskih vozila, a privedeno je oko 200 osoba. 

>>Hrvatski navijači napadnuti u Novom Sadu

Ovo je drugi veliki sukob hrvatskih i srbijanskih navijača, nakon što je preksinoć u širem centru Novog Sada, došlo do tučnjave u kojoj je najdeblji kraj izvukao jedan navijač hrvatske reprezentacije, koji je zbrinut u obližnjoj bolnici.

S obzirom na spomenute incidente postoji bojazan što bi se moglo dogoditi u nastavku prvenstva koje slijedi u Beogradu, budući da bi u polufinalu Hrvatska mogla igrati protiv domaćina EP-a Srbije.

Komentara 123

GC
gasovi_celog_fudbalskog_tima
23:14 24.01.2012.

Bolnički turizam?

KL
klanac
23:19 24.01.2012.

Sivi sprema ispriku Srbiji što su naši navijači išli tamo, srpski sivi zahteva daj bre neka nedolaže u tim kockastim dresovima..

VE
velikazmija
22:54 24.01.2012.

koga je to sdp-e uveo u uniju jado što se sdp-a tiče nikad tamo nebi bili ali eto navikli sebi pripisivati tuiđe uradke--iš--

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije