Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 145
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
INCIDENT

Hrvatski navijači napadnuti u Novom Sadu

\'12.06.2011., Porec - Kvalifikacijska utakmica za Europsko prvenstvo u rukometu izmedju reprezentacija Hrvatske i Litve.Navijaci Photo: Nel Pavletic/PIXSELL\'
Nel Pavletic/PIXSELL
23.01.2012.
u 16:27

Petorica Hrvata napadnuta su, a dvojica su navodno ozlijeđena. Osumnjičeni su privedeni.

Na rukometnom EP-u u Srbiji zabilježen je prvi navijački incident. Zbog napada na navijača hrvatske reprezentacije novosadska policija u nedjelju navečer uhitila je dvojicu Novosađana, pišu tamošnji mediji.

Navodno su privedeni jedan 30-godišnjak te jedan 46-godišnjak zbog sumnje da su napali petoricu Hrvata, a dvojicu lakše ozlijedili.

Podsjetimo, u nedjelju je Hrvatska poražena od Španjolske, a čak tri tisuće, dosad najveći broj navijača na Euru, stiglo je bodriti kauboje na utakmici.

Komentara 43

I4
IQ 40
18:53 23.01.2012.

Dvojica na petoro + cure. Jedan u poznoj sredovecnosti. E, moji Croati, hajduci i junaci

OB
-obrisani-
19:00 23.01.2012.

pizdek tebe niko ne sme da bije....ako dođeš u novi sad....moj si gost imaš smisla za humor toliko da sam siguran da nisi hrvat

DE
DELIJA
18:04 23.01.2012.

N

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije