Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 157
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANALIZA: ZAŠTO SRBI KUPUJU ISTE AVIONE KAO I HRVATSKA?

Srbijanski analitičar za Večernji: Rafali neće doći do 2034., ovo je Vučićev trik približavanja NATO-u

10.04.2024.
u 17:16

„Srbija kupuje Rafale jer je opterećena Hrvatskom. Rusija joj to neće zamjeriti“, smatra pak vanjskopolitički analitičar Denis Avdagić pa dodaje: „Mislim da će Srbi dobiti zrakoplove koji će imati možda jednake letne sposobnosti, ali ne i neke koje su u vojnom smislu važnije. Bit će vjerojatno sličniji onima koje je dobio Egipat, a manje vjerojatno da će biti kao oni koje je dobila Hrvatska“

Komentara 114

ŠA
Šaraf
18:14 10.04.2024.

Pa kako to pa zar ruska i kineska vojna tehnologija nije bolja od zapadne tako se barem priča u njihovim med...ma ..

Avatar Ivankodil
Ivankodil
18:14 10.04.2024.

Navalio opanak na komentare 😂

DU
Deleted user
18:41 10.04.2024.

Nije problem Vučić ni Srbija ,več Francuska koja bi ,ako dođe do prodaje tih aviona,svejedno u kojoj konfiguraciji,ovakvoj Srbiji,rusofilnoj i remetilačkoj po susjedstvo, pljunula na temeljne EU i NATO vrijednosti.Nadam se da će službeni Pariz ipak pričekati sa tom eventualnom prodajom! Ne radi Hrvatske več radi euroatlanskih načela.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije