Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Europska politička zajednica
Povratak na članak

Srbija susret za mir i suradnju zloporabila za paljbu po Hrvatskoj

Vučić je i na sastanku u Pragu izabrao svoju omiljenu ulogu žrtve kako bi ublažio pritisak da konačno uvede sankcije Rusiji

Komentari 34

DU
Deleted user
06:43 07.10.2022.

Ovaj vučić, samo nešto cmizdri, cmolji... vučiću, prestani viriti preko ograde na hrvate, bit će ti lakše!

VL
IC
icro
06:55 07.10.2022.

A svega ti šta ste očekivali od njih

VL
DU
Deleted user
07:19 07.10.2022.

Kao cudite se, ne znate ko su i kakvi su srbi.

VL
HE
Herceg56
07:02 07.10.2022.

Srbija će uvijek biti "Trojanski konj" u EU.

VL
Avatar Cantor
Cantor
06:46 07.10.2022.

Srbija godinama sistematski gradi svoju politiku „srpskog sveta”. U to su uključili diplomaciju, kinematografiju, politiku i kao produženu ruku države i trojanski konj SPC. Dakle nije to počelo sa napadom na Ukrajinu, nego su sada samo intenzivirani njihovi napori da zamute vodu u međunarodnoj zajednici i da od nas po običaju naprave zlikavce a od sebe nevine vječne žrtve. Pogledajte njihov dokumentarac na Netflixu o uzrocima prvog svijetskog rata pa da vidite kako se to perfidno radi. A što mi radimo? Koaliramo sa neprijateljem, tražimo Usta*e 75 godina iza rata, dok naša peta kolona podriva temelje ove države ali još gore i biološkog opstanka ovog naroda. I onda se kao čudimo kako srbima prolazi takvo ponašanje u međunarodnoj zajednici. Što je još gore nikako da shvatimo da su ti naši „partneri” i „saveznici” gotovo uvijek prije spremni poduprijeti srbe i to na naš račun. Čast izuzecima naravno. Od nas se traži da bukvalno zaratimo sa Rusima za tuđi račun, a mi nismo spremni zahtijevati od naših saveznika da se jasno odrede i opredijele na našu stranu protiv tih očitih dijaboličnih planova? Zašto?

VL
CR
crocro
07:31 07.10.2022.

Da Vučić nije pozvan na sastanak, jer tamo kao koperant Rusije niti ne pripada, to bi možda značilo neku prekretnicu u razmišljanju Vučića gdje se sada srbija nalazi i da je došla do samoga raskrižja na kojemu mora izabrati stranu. Srbija "sisa" novac EU a stavlja se na stranu Rusije. Sve pipe srbiji zatvoriti dok se ne odluči gdje pripada. I da se srbija odluči za put u Europu, ona će uvijek biti remetilački faktor u Europi i koristiti će Europu za svoj napredak a ne Rusiju a zapravo će zauvijek ostati privjesak Rusije ili filijala Rusije u srcu Europe. I tako će i u Europi, ako jednoga dana uđe, opet sjediti na dvije stolice i tako prkositi Europi i međunarodnoj zajednici. Ova politička garniutura u srbiji trebala bi se potpuno zamijeniti proeuropskim političarima koji iskreno žele mir i suradnju, ponajprije sa svojim susjedima, Europom i cijelim svijetom. Za sada takvih političara srbija nema i dok se oni ne rode, srbija nije zaslužili biti članica civiliziranog i demokratskog svijeta. Pa taman to značilo njihovo daljnje školovanje u narednih 50 godina.

VL
V0
Vlaskoulicanec3.0
07:48 07.10.2022.

To što Vučić radi je jeftina predstava za narod. Srbi su gladni kruha, zemlja im je u ruci polit-mafije, privreda pred kolapsom, ... Da je Srbija u EU, ne bi ih u Srbiji ostalo više od 3 milijuna. Ovako Vučić kanalizira mržnju koja se u Srbima gomila prema njemu na Hrvatsku i Hrvate. Zato i forsira projekte tipa "Air Serbia", projekte kojima pumpa Srbima nacionalni ego . Sa kojim uspjehom, pokazati će vrijeme... Ja osobno na ne bih na njega uložio ni lipe...

VL
Avatar bijeloanijebrašno
bijeloanijebrašno
07:00 07.10.2022.

Koga briga !?

VL
KO
Kološanin
08:06 07.10.2022.

Vučko cmizdri jer mu se ubrzano izmiču oba stolca (Europa ili Rusija) na kojima pokušava sjediti, tako da mu istječe vrijeme za odluku hoće li konačno sjesti na jedan od njih, ili tresnuti na pod. Cmizdrenje i agresivna retorika prema Hrvatskoj samo je pokušaj skidanja vlastite odgovornosti za takvu odluku pred vlastitim narodom.

VL
RO
ronyday
08:31 07.10.2022.

vučić, brnabić, vulin... prava su slika Serebije, ne znaš ko je muško, ko je žensko, tko je luđi , tko pokvareniji, i turci su digli ruke od tog plemena kojemu nije mjesto u Europi.

VL
ZA
zagabria5
08:28 07.10.2022.

Što uopće Srbija radi u društvu civiliziranih zemalja. EU u moru pogrešnih politika vodi i pogrešnu politiku povlađivanja Srbiji

VL
ST
stefj
08:23 07.10.2022.

Ništa novo, Srpske svet... Što idemo dalje, to postaje agresivniji, zajedno sa SPC i Srpskim strankama i udrugama u regiji. Cijela politička prezentacija, naročito za domaću javnost, im je bazirana na tome. Kako raste kriza, tako će rasti i takva retorika...

VL
LE
Levanto
10:51 07.10.2022.

Ovo je greška EU. Što Srbija koja ruši temelje zajedništva i solidarnosti ima biti na tom sastanku. To je pitanje svih pitanja.

VL
UV
Uvijeksevratim
07:58 07.10.2022.

Vučiću nije lako. Napravio ga je mamin kolega/ljubavnik Albanac, a nosi hrvatsko prezime.

VL
SV
sveznam1
07:45 07.10.2022.

"Posao" polticara je loženje vatre konstano izvoditi razne perfomasne lazna neprijateljstva mrznju katstrofe..ako ste osoba koja ima zeludac za to slobodno se bavite poltikom .najgorim "zanatom" kojeg treba zabrani -covjecanstvo protiv politike!!!!

VL
Avatar ŽutiKarton
ŽutiKarton
12:43 07.10.2022.

Sami su se učinili ruskom enklavom... nitko ih nije prisiljavao ali im se to toleriralo dugo vremena.

VL
Avatar Pravi Hrvat na kvadrat
Pravi Hrvat na kvadrat
13:25 07.10.2022.

Srbija susret za mir i suradnju uporabila za paljbu balkanskog bratstva i jedinstva nepoželjne i neprijateljske brače i bratića po jeziku, krvi i kulturi što ne odgovara pravim hrvatima po Hrvatskoj.

VL
Avatar krcedolac
krcedolac
08:04 07.10.2022.

Ne smiju udariti po Njemcima ili Francuzima , a mogu po Hrvatima jer su uvijek bili zgodna vreća za udaranje.

VL
DU
Deleted user
07:48 07.10.2022.

Kako ce se Plenky oduprijeti Vucicu ako mu prijeti da mu Pupi susi vladu cim nesto bekne. Po ovome se vidi koliko je ta njegova S-H trgovacka koalicija limitirana.

VL
TA
Tarantula
07:24 07.10.2022.

Zašto Plenković ne pozove svog koalicijskog partnera Pupovca da objasni Vučiću kako stvari stoje? Činjenica je sljedeća da se neće ništa desiti jer Plenkovićeva većina u Saboru ovisi o Srbima i on im mora podilaziti.

VL
« 1 2 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.