Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 2
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potpredsjednik srbijanske vlade Božidar Đelić:

Srbija neće nikada pristati da Kosovo bude uvjet za Europu

đelić
Reuters
20.02.2010.
u 22:39

Naše tajne službe rade punom parom na pronalaženju haških bjegunaca. Nema sumnje da će sljedeće Brammertzovo izvješće biti pozitivno i da će ratifikacija početi u lipnju, kaže Đelić

Niti je Kosovo uvjet za Europu, niti će Srbija ikada pristati da Kosovo postane uvjet za Europu. Europske integracije i rješavanje statusa Kosova su dva odvojena procesa. To je politika Srbije, ali i politika EU koja nema jedinstven stav oko Kosova - rekao je potpredsjednik srbijanske vlade za europske integracije Božidar Đelić na česte spekulacije iz diplomatskih salona da će se, pod firmom razvoja dobrosusjedskih odnosa, Beograd na kraju svog europskog puta ipak morati pomiriti sa nezavisnošću Kosova, pišu "Večernje novosti".

- Naše tajne službe rade punom parom na pronalaženju haških bjegunaca, ali i na razbijanju opasnih mafijaških skupina. Nema sumnje da će sljedeće Brammertzovo izvješće biti pozitivno i, samim tim, da će ratifikacija početi u lipnju. Radimo na tome da u lipnju Komisija dobije i zeleno svjetlo za razmatranje našeg zahtjeva za članstvo u EU - rekao je potpredsjednik srbijanske vlade Đelić.

Komentara 35

XN
xnet0822
07:16 21.02.2010.

Srbija u EU ? NIKADA ! Kosovo će sigurno u EU, dok se Srbija nateže sa izručenjem najokorjelijeg ratnog zločinca - RATKA MLADIĆA !

SL
slovenija
19:15 21.02.2010.

manoxxl Nije Jasenovac bio u Vojvodini. Nije u Vojvodini bilo ni \"selotejpa\" ni \"garaža\". Ne sikiraj se ti za Hrvate i Mađare tamo, nek su živi i zdravi ko što i jesu. Pitaj Zvonka Bogdana ako meni ne vjeruješ.

NE
neni
23:17 20.02.2010.

Aj dosta sa Srbijom...to s nama nema nikakve veze. Sam napaljujete bolesnike s istoka da se lijeće na ovom forumu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije