Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 0
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?

Srbija: Držao ženu vezanu 20 dana kako ga ne bi ostavila

lanci
Arhiva VL
24.10.2009.
u 10:13

Par se navodno često svađao, a žena je nekoliko puta bježala od kuće. - Živjeli su u oskudici, a R. K. je bila sklona "izletima". Napuštala je iznenada kuću, znala mu je odnijeti sav novac i ostaviti ga bez ičega.

U strahu da ga njegova nevjenčana supruga ponovno ne napusti, 44-godišnji Adnan S. iz Bačke Topole uhićen je zbog sumnje da je 38-godišnju R.K. držao zatočenu i vezanu više od 20 dana.

Tereti se da je od početka listopada ženu držao zatvorenu u kući, a kako saznaje srbijanski Press, žena je uspijela pobjeći.

Par se navodno često svađao, a žena je nekoliko puta bježala od kuće. U Centru za socijalni rad u Bačkoj Topoli saznaje se kako je žena bila korisnik pomoći i često dolazila u ustanovu.

- Ona je zatvorena u kuću još početkom listopada. Suprug ju je vezao lancima. Zaključavao ju je u sobu kada je odlazio u prodavnicu. Nesretna žena je poslje skoro tri tjedna zatočeništva nekako uspjela iskoristiti njegovu nepažnju i pobjeći. Priča je zaista strašna, u svojoj dugogodišnjoj karijeri ovo nisam doživio - izjavio je za Press izvor blizak istrazi.

- Živjeli su u oskudici, a R. K. je bila sklona "izletima". Napuštala je iznenada kuću, znala mu je odnijeti sav novac i ostaviti ga bez ičega. Ipak, on bi uvijek kretao u potragu za njom. Kada bi je pronašao ponovo bi se mirili i često su mijenjali adresu boravka. Izgleda da je Adnan našao nesretno riješenje da je "smiri" lancima i zadrži u kući - kažu u Centru za socijalni rad.

Ključne riječi

Komentara 4

BT
bili-tartuf
16:35 24.10.2009.

brizni Adnan je mislija da zvi u Arabiji....

ED
edukacija7
15:14 24.10.2009.

hebi ga, sad će u zatvor... nije ju trebo odvezivat...

OB
-obrisani-
10:27 25.10.2009.

tartufo , doći će nam glave svima jednog dana ovi adnani , sinani ,šabani ,muhamedi .........................

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije