Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 63
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Novi trend

Srbi testiraju supruge na poligrafu i obratno

Poligraf
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
14.06.2016.
u 06:30

Veliki segment zarade detektivskim agencijama donosi i testiranje vezano za kućne krađe

Privatni istražitelji i detektivske agencije u Srbiji pronašli su nov, prilično unosan izvor zarade – poligrafska testiranja. Naime, u posljednjih nekoliko godina sve je “popularnija” uporaba poligrafa u civilne svrhe, a najčešće ga koriste ljubomorni muževi koji provjeravaju svoje supruge jesu li im bile vjerne. Na drugom mjestu po učestalosti korištenja ovih usluga privatne su tvrtke koje testiraju svoje sadašnje ili buduće zaposlenike. Testiraju ih na pitanjima poput onog koriste li droge, no i na pitanjima rade li potajno za konkurenciju, odaju li poslovne tajne...

Veliki segment zarade detektivskim agencijama donosi i testiranje vezano za kućne krađe, a na “detektor laži” u tom slučaju ne odlaze i kućni prijatelji, posjetitelji i gosti, djeca za koje roditelji sumnjaju da su prodala obiteljsko blago kako bi nabavili drogu...

Poligrafisti koji provode testiranja u privatnim detektivskim agencijama najčešće su bivši policajci koji su državni posao zamijenili znatno unosnijim angažmanom.

>> Detektivi: Dosad naši dokazi nisu bili sporni

Komentara 14

Avatar d-ano
d-ano
09:27 14.06.2016.

,,ovo treba trazit da se uvede kod nas u testiranju politicara prije no sto dobiju vodecu fotelju......

TI
Tixon
13:53 14.06.2016.

Bravo za uredništvo.Srbi , a ne Srbijanci.Vredele su naše edukacije na ovom portalu.

KO
kontraš
07:47 14.06.2016.

Ma važi,e bas se lepo ismeja :)))((

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije