Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 197
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
MVEP:
Povratak na članak

'Srbi lažu i manipuliraju s našim napuštanjem skupa o antisemitizmu '

Hrvatsko izaslanstvo napustilo je dvoranu na konferenciji OSCE-a u Rimu o antisemitizmu tijekom završnog govora predsjedajućeg Vijeća komemorativnog centra Yad Vashem rabina Meir Laua, pišu večeras beogradski mediji

Komentari 226

KO
koraknaprijed
00:07 30.01.2018.

Vidi naslova"srbi lazu" Kao da to vec nije poznato cijelom svijetu

VL
MO
mobitel20
00:37 30.01.2018.

Gomila srbijanskih obavjestajnih botova u kratkom roku na ovom clanku samo potvrdjuje ono sto govorimo stalno : u suradnji s ovdasnjim jugonacionalistima sprovode organiziranu kampanju pokusaja skretanja paznje sa srpskih megazlocina, od 1912Kosovo,Radic-Hrvati, Nedic-Apel Vladika Banjica dusegupke Staro Sajmiste, Vukovar, Dubrovnik, Vocin,Siroka Kula,Sl.Brod,Manjaca,Skabrnja,Prijedor,Srebrenica, 1999Kosovo, reciklirajuci prastare lazi u novo ruho. Akteri su si isti : Aca straca BoratVucic, Dacic, Dmitrovic, Ljilja Smajlovic,Zeljko Mitrovic,Aca Vulin, Milorad Vucelic , Seselj itd...Poanta je da "nasi" mediji kuj.ca ne razumiju i zbog toga sto su im zakoseci i dejani jovici uskratili info i isprali mozak, dok politika misli da je to sa srbima zavrsena stvar. U osnovi jest, ali samo treba kao i svaki normalan covjek biti svjestan da ako si u sumi da ima i zmija. I moras paziti na njih. Na velikosrpake zmije nedorasle osobe poput Pejcinovic-Buric ne obracaju pozornost pa se inda cude kao pura dr..eku. Drago mi je da se ovo dogadja da i naivcima postane jasno da oni ovo sve vec GODINAMA rade kroz svoje medije, skole i fakultete. To je drustvo potpuno poremecenih perceptivnih sposobnosti, frustrirani u svojoj bijedi, porazima i nemoci, pa ocajnicki susjedima i zrtvama zeli uprljati obraz kad vec ne mogu oprati svoj, a istodobno pripremaju srpsku djecu da "imaju razlog" opet doci ginuti na tlo tudjih drzava. Ovaj put cemo biti ucinkoviti .

VL
DU
Deleted user
00:41 30.01.2018.

Zar nije vrijeme da srpski ambasador dobije cipelu i da se uvedu vize???!!! Plenkoviću papčiću jedan...pričao si o hibridnom ratu i on je tu? Kreni raditi za što te narod plaća

VL
Avatar mofo
mofo
08:06 30.01.2018.

Ne razumijem, iznijeli ste srpsku stranu u nekoliko odlomaka, citati iz novina, događanja od nekidan, a hrvatsku stranu samo jednu rečenicu da su morali na drugi sastanak, to ni meni ne zvuči uvjerljivo, kao da se nije išta drugo moglo napisati u "hrvatskim" novinama, bar pokušati kontrirat srpskim manipuliranjima i lažima...

VL
DU
Deleted user
06:29 30.01.2018.

Srbi su za vrijeme drugog svjetskog rata u logorima banjica i sajmiste pogromili 14 000 zidova i ponosno javili hitleru da je srbija ociscena od zidova Srbi su za vrijeme domovinskog rata pobili 25 000 hrvata cega smo ocevici a a vama treba pupavac u saboru za price sve su zrtve jednake.... koliko u mvp ima hrvatskih branitelja ...malo ili nimalo... gdje je mag vanjske politike granic sjedi zabrinuto na pantovcaku kako netko u hrvatskoj moze izjaviti da je nasa arhivska gradja koju su srbi oteli i nece vratiti sigurnija u bg nego u zg.... zasto srbiji tepati nasi susjedi... dovoljno je reci zemlja s kojom granicimo...ako.oni u eu mi van iz eu....oni ce stalno napadati hrvate i hrvatsku drzavu a imaju jaku potporu i iz domacih hrvatskih kvislinskih redova da ih ne nabrajam.....itd

VL
DU
Deleted user
07:07 30.01.2018.

Čitam, gledam i ne vjerujem svojim očima! U "našem" Večernjem listu izljevi mržnje i zloće od istočnih susjeda u usponu su iz dana u dan. To i ne bi bilo ništa za čuđenje da nije prizemnih komentara protiv Hrvatske koji, gle čuda, imaju većinu tzv. lajkova. Dajte ljudi, kad vam je Hrvatska toliko mrska maknite se od nje i ne čitajte članke vezane uz nju. Mislim da se može zaključiti kako je VL prošlo svršeno vrijeme te da treba potražiti druge izvore informacija.

VL
DR
drenova2
08:13 30.01.2018.

Za koga navija VL? Prvo iznosi laži velikosrbijanskih fašista a onda prenosi ono što kao nešto kažu hrvatski političari. Američka javna glasila uvijek su na strani Amerike kad se radi o (vanjskopolitičkim) nacionalnim interesima Amerike. Hrvatska javna glasila su, uglavnom, na strani hrv. neprijatelja!

VL
GO
Gomila
07:26 30.01.2018.

Oj srbijo u tri djela nikad neces biti cijela

VL
GA
Gavric13
07:35 30.01.2018.

Logori (1941-1944): 1. Jevrejski logor Autokomanda (Topovske šupe), Beograd – Judenlager Autokomanda 2. Jevrejski logor Sajmište, Zemun – Judenlager Semlin 3. Opšti logor Banjica - Anhaltelager (opšti, nemačko-srpski logor; na pečatu domaće uprave logora stajalo je “Koncentracioni logor Beograd“) 4. 4. Jevrejski logor Šabac 5. Jevrejski logor Niš 6. Jevrejski logor Zrenjanin 7. Jevrejski logor Čoka 8. Jevrejski logor Zaječar

VL
BH
Bunjevac=Hrvat
06:20 30.01.2018.

Srbija nikada i nikakvu hrvatsku državu i naciju neće i ne može priznati,a ako to čini onda je to samo trenutačna realpolitika.Iz srbijanske političke perspektive Hrvatska nema pravo postojati.S takve ideološke platforme kreću sva bjelosvjetska olajavanja i klevetanja Hrvatske pred onima koji ih još ne znaju(a skupo bi ih platili).

VL
BS
@bserver
09:30 30.01.2018.

Teško je vjerovati pojedinim političarima i njihovim reakcijama na srpske provokacije. Hrvatska država nema nikakve veze s ustaškim režimom. To je svakom mentalno zdravom ljudskom biću potpuno jasno. Stoga nema razloga da se opravdava. Ministrica vanjskih poslova ali i svi hrvatski građani znaju da srpska država ima čvrste poveznice s zvjerstvima u domovinskom ratu. Umjesto opravdavanja tražite od ministrice kulture da financira filmove iz kojih se čuje pjesma "bit će mesa, klat ćemo Hrvate"! Ne da plaća filmove u kojima se sprda o ratu! Ova događanja šalju poruku koja širi sumnju u kolaboracionizam četnika s visokim dužnosnicima u Vladi RH! Uključivo dvije ministrice. Koje vrlo mlako i neadekvatno reagiraju i de facto sramote državu i njene građane! Četnici u vrhu srpske politike imaju kontinuitet u politici koprofagije, deluzije i malicioznosti spram RH. Moj skromni prijedlog Premijeru je da im blokiramo sve puteve prema EU! Na duži period! Kao što stalno rade nama Slovenci! To je naše legitimno pravi i moramo ga iskoristiti. Jer jednom četnik, uvijek četnik! A ovih domaćih, prikrivenih se treba riješiti. Javno!

VL
DU
Deleted user
03:02 30.01.2018.

Dajte shvatite već jednom da imate posla s neprijateljskom zemljom. Prestanite se ispričavati, i pokažite zube. Ili dajte svoja mjesta mudrijima, koji znaju kako protiv neprijatelja.

VL
KA
karlodrago
08:13 30.01.2018.

Sa Srbima se ne možemo takmičiti u laganju ,zato pustimo ih nek lažu i dalje a mi bi trebali gledati pametnijeg posla.

VL
SX
sudbina x
07:43 30.01.2018.

Vidi se po komentarima koliko ima guja u Hrvatskim njedrima...

VL
CR
cromak
04:09 30.01.2018.

Juden Free BG basaluk nagradjen od SSovaca za dobar obavljeni posao oderali sto se opljackati moze uselili se u njihove kuce , vile pokokali sto se pokokati moze i pokazali svabi da oni imaju SSSS sposobniju bagru od od SSovaca. I za nagradu dobili kiseli kupus da jedu svaki dan da prezive. I danas ti isti SSSS krezubi divljaci iz BG pasaluka traze pokrica za sve sto su lose delali. Izmisljaju neka grobista koja ne postoje. A za friska se ne sjecaju pocnimo od Vukovara, Ovcare,Skabrnje,Srebrenice. masivni grobnica po Srbiji, Kosovu, Bosni. To su prave brijke i dobro registrovane i zapececene da se nemogu krivotvoriti A ove vase trubace vise niko ne slusa i kada istinu govorite Toliko ste okrezavili da vise neznate sto brlazgate, meljete.Svaka cast pravim Srbima ako ih uopste ima.

VL
TI
Tigrus
01:00 30.01.2018.

Srbi očito ne shvaćaju da bi laganje i varanje dalo neke koristi, moraš imati žrtvu koja gubi dok ti dobivaš. S obzirom da nema vise Juge, nema vise niti naroda koji bi bile njihove žrtve. Zaključak - samo se sramote po svijetu.

VL
DU
Deleted user
07:07 30.01.2018.

Čitam, gledam i ne vjerujem svojim očima! U "našem" Večernjem listu izljevi mržnje i zloće od istočnih susjeda u usponu su iz dana u dan. To i ne bi bilo ništa za čuđenje da nije prizemnih komentara protiv Hrvatske koji, gle čuda, imaju većinu tzv. lajkova. Dajte ljudi, kad vam je Hrvatska toliko mrska maknite se od nje i ne čitajte članke vezane uz nju. Mislim da se može zaključiti kako je VL prošlo svršeno vrijeme te da treba potražiti druge izvore informacija.

VL
TR
tramontana
04:41 30.01.2018.

Perfidan, podmukao,lukav, mrzitelj Hrvata i Bošnjaka je Vučko. Treba odgovoriti istom mjerom, jer ovo je sve pod njegovom dirigentskom palicom. Hrvatska ima materijala za odgovor, ali i prokletstvo "hrvatske šutnje".

VL
Avatar dpejakovic
dpejakovic
00:28 30.01.2018.

A to znamo, dajte neku drugu vijest, koga briga što opančari govore. Naporni ste s njima.

VL
DU
Deleted user
05:43 30.01.2018.

Srbi...hmm. Krivci za dolazak Turaka na Balkan, za pocetak 1 sv. rata, za ciscenje Zidova u 2. sv ratu (Judenfrei Serbien) i za etnicka ciscenja poslije 45. U 90-ima ubistva oko 150000 ljudi, razaranja i etnicko ciscenje po Hrvatskoj, Bosnini i Kosovu. Sve sto su cinili, pripisali su drugima a laz i mitovi su njihova istina.

VL
« 1 2 3 4 5 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.