Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
KOSOVO: 15 godina neovisnosti

Srbi kao u kamenom dobu, žive u bijedi kao žrtve Beograda. Kod Albanaca u Prištini vidim blagostanje

19.02.2023.
u 23:37

Glavni problem međunarodne zajednice danas su neriješeni odnosi Kosova sa Srbijom, problemi u integraciji sjevernog dijela Kosova, ekonomska kriza i osnivanje Zajednica srpskih općina na Kosovu, što pod svaku cijenu predsjednik Srbije Aleksandar Vučić želi ostvariti prije bilo kakvog sporazuma o normalizaciji

Ključne riječi

Komentara 44

MI
Mislav28
23:59 19.02.2023.

Vučić ih zadužio sa vanjskim dugom od 50 milijardi eura prije vučićevog dolaska na vlast imali su 10 milijardi eura duga ,sad imaju više vanjskog duga nego Hrvatska, a plaće im 3 puta manje od Hrvatskih jad i bijeda je tamo u Africi se bolje živi nego u Srbiji.

Avatar mason
mason
23:50 19.02.2023.

Lako je bilo dok su novci dolazili iz Zagreba ,Ljubljane itd. Sad triba sam sebi zaradit veceru I opanke a oni to ne znaju.

VI
vidum
06:51 20.02.2023.

Sad će milijuni siromašnih Srba krenuti trbuhom za lebom na razvijeno Kosovo, kojem kronično nedostaje radne snage. To krije opasnost od promjene demografske slike Kosova. Kad tamo bude više Srba nego Albanaca, tražit će pripojenje Srbiji.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije