Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 107
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Petar Škorić:
Povratak na članak

Srbe u Hrvatskoj štitit ćemo od Miloševićevih i Šešeljevih šegrta

"Prihvaćamo zaštitu Srba i svih nacionalnih manjina u Republici Hrvatskoj. I mi ćemo ih štiti svim sredstvima od manipulativne verbalne agresije Miloševićevih i Šešeljevih šegrta koji se još nisu pomirili s hrvatskom slobodom i neovisnošću."

Komentari 111

Avatar Franjo Tudman
Franjo Tudman
23:52 05.01.2017.

Ovaj Skoric je jedini lik u Hrvatskoj politici kojem je IQ na visokoj razini. Predstavnici politike iz Srbije vec 15 dana spominju Oluju, i da nitko nije do sad reagirao to me cudi, pa cak kad kazu da se Oluja vise nikad nece ponoviti iz razloga sto oni nabavljaju MiGove. Ovaj Skoric prvi kojem klikeri rade 100%. Bravo o Skoricu. Imali itko od vas ovdje da zna, da se nekoga Srbina vrijeda, maltretira ili bilo sto a koji voli zemlju Hrvatsku. Mislim da takvog nema. Daj se vise Pupavac smiri. Nece tebe nitko nanijeti zlo u RH, osim tebe samoga kojeg ce pojesti mrznja koja izalazi iz tebe. Pa kako te Pupavac nije strah Boga u kojeg kao komunista ne vjerujes i iznosis stalno takve gadosti i lazi. Mene jos vise cude ovi srpski Popovi koji to sve presucuju, a u stvari ako pjevaji cetnicke pjesme, ondah me niti ne iznenaduju. Svim Hravatima pravoslavne vjere zelim Sretan Bozic

VL
Avatar EU MOJCA
EU MOJCA
23:04 05.01.2017.

sve se mjenja sve prolazi samo pupi ostaje ?

VL
RH
rherce
23:16 05.01.2017.

Bolje da si šutio,nego ovako lupao o nekom štičenju od Šešelja i Milpševiča,Sve više Srbi provociraju i Hrvate po Hrvatskoj,pogotovo kad budu ohrabreni ovakvim govorima svoje braće.,to se prešućuje neznanja zašto,,u Hrvatskoj su ugroženi jedino Hrvati !

VL
FA
Fake
00:05 06.01.2017.

Dokle oni koji su nas palili,masakrirali itd...imaju pravo držati moralne propovijedi?Zar u Hrvatskoj stvarno nema nikoga tko bi u ime svih onih ranjenih i mrtvih koji su dali život za ovu državu obrisao nos ovima bijednicima sa šajkačama na glavi?

VL
EN
ena nena
00:25 06.01.2017.

Od izjava poput Božovićeve /a ima ih svaki dan sve više/ moraju se jasno i glasno ograditi sami hrvatski građani srpske nacionalnosti. Zakonom su zaštićeni kao manjina, nisu djeca pa da im treba i neka dodatna zaštita, a svojoj zemlji duguju lojalnost kao i svi drugi njezini građani. To se mora čuti i vidjeti kod ovakvih provokacija.

VL
OV
Ovozemaljski
00:06 06.01.2017.

Svim hrvatskim drzavljanima pravoslavne vjroispovijesti zelim sretan Bozic, a cetnicima porucujem neka maknu sape sa ovih prostora i neka prestanu sijati razdor i mrznju među narodima!

VL
UH
UHROAP2
00:54 06.01.2017.

mi bi isto trebali uzvratiti verbalno! ici u beograd i stalno trubiti kako su nasi pod komunistickom diktaturom.. kako nas plase da se nesmijemo izjasnjavati kao hrvati! kako su vrsili agresiju nad hrvatskom od 45.. i samo ponavljati

VL
DE
derin
23:24 05.01.2017.

U Srbiji su na vlasti radikali, koji idu u nove izbore, i ovo je bilo očekivano, oni na ovom radikalizmu žive, bilo bi bolje ne uzvracati puno, jer oni to žele.

VL
PV
petar.visak
00:42 06.01.2017.

Četnik ćurak okreće, al šubara uvijek ostaje!

VL
CR
CroMalestorm
05:52 06.01.2017.

Bravo Škoriću, samo da se još jućer Plenković sjetio to promptno reći..."da će Hrvatska braniti Srbe svim raspoloživim sredstvima" i prića bi bila završena. Srbijanska vanjska politika predstavlja veliku opasnost za Hrvatske Srbe....opet ih žrtvuju!!!

VL
RO
rogaz
23:43 05.01.2017.

Tako je Bozo! Neka se nikada ne ponovi Skabrnja,Plitvice,Vukovar,Slavonski Brod,Novska ,Gospic,Sibenik i sva ostala mjesta i gradovi u Hrvatskoj koje su bombardirali,pljackali,gdje su silovali,palili i ubijali oni kojima Ti danas iz dupeta viris!!!

VL
Avatar vatrogasac
vatrogasac
09:08 06.01.2017.

Svakako treba osuditi ponašanje komunističkog ekstremiste pupavca,koji zlorabi kukvičluk hrvatskih političkih elita a djelom i otvorenu izdaju,da bi izokrenuo noviju povijest. Velika većina naših sugrađana srpske nacionalnosti vodi brigu o golom preživljavanju kao i većinski narod,šteta što im milijunaš nevjernikk ne dozvoljava da u miru proslave Božić. Sretan Božić svim našim sugrađanima pravoslavne vjere.

VL
PI
pinkec
04:58 06.01.2017.

Bravo za hrvatskog saborskog zasupnikaq Petra Škorića, ravno u sridu!

VL
CU
cungalunga
01:00 06.01.2017.

Napokon netko da je izgovorio dvije suvisle! Kao da četnici limači dolaze ovdje sa namjerom da nas isprovociraju i spuste na njihovu razinu. Sjetimo se Vulina, patrijarha i evo sad ovaj neki glavonja izaslanik. U svakom slučaju odličan odgovor Škorića!

VL
DU
Deleted user
07:37 06.01.2017.

Pupovcu milo zvuci zveckanje oruzjem, pa bas zato HOS-ovu plocu treba postaviti na svakom trgu u Hrvatskoj. Pozdrav su koristili HOS-ovci, borci za slobodnu i neovisnu Hrvatsku i kao takav on je i njihov pozdrav. Bolnica Rebro je izgradjena za ustaske vlasti, pa nikome ne pada na pamet da je rusi. Sve sto je ustasko ne znaci da je automatsko i lose, o tomu treba razumom i cinjenicama.

VL
BE
BEASY
07:58 06.01.2017.

Jadni Srbići,tako su ugroženi da će ih Vučić (ima usta kao kokošja guzica) štititi od ugnjetavanja Hrvata.To njihovo štićenje od Hrvata popušili su najviše Hrvatski Srbi,jer su u bežaniji sve izgubili,ali su prije puno zla napravili Hrvatima od klanja,otimačine i maltretiranja.Kada smo mogli nenaoružani oderati tu stoku,sada bi prošli puno gore,pa ko voli neka izvoli.

VL
SC
Schlosser
08:08 06.01.2017.

Srbe u HR Trema stititi od ovakvih tipova koji im prodaju istu pricu o ugrozenosti,kao i 1990 god. a znamo kako je to zavrsilo.Trebali bi prihvatiti HR kao svoju domovinu jer im dusebriznici iz Beograda nikada nista dobroga nisu donijeli a onima kojima nije dobro kod nas neka si traze gdje ce im biti bolje.

VL
Avatar navijač
navijač
08:33 06.01.2017.

Kad su ih zadnji puta "branili" nestalo ih je pola iz Hrvatske. Pa mogli bi i još jednom.

VL
DU
Deleted user
08:42 06.01.2017.

koliko se sječam jna je 91 isto imala migove 29 a kako su prošli svi znamo.

VL
TT
tTony
07:17 06.01.2017.

Ovo je ozbiljna poruka ....velika podrska vekikog srbina.. pitajte se kome , dodjite malo u Benkovac ,Kistanje ,Obrovac Prominu, sajkace nikad tako nisu bile u modi ko sad i kovaci ponovo kuju zaboravio je Skoric da se ovjdje tri generacijeije borile protiv Djujicevi cetnika i Pupi je is tog kraja pa neka sa njim prodebatira u saboru o novoj modi sajkaca koje navodno nisu zabranjene hrvatskim zakonom .

VL
« 1 2 3 4 »
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.